Vem ne pomagam, ampak zadnjič je bila moja poraba na 1200 km mešano po AC, regionalkah in hribih 5,8 lIma kdo Corollo 1.8? Kje se giblje povprečna poraba pri vožnji po regionalki 50-90?
Vem ne pomagam, ampak zadnjič je bila moja poraba na 1200 km mešano po AC, regionalkah in hribih 5,8 lIma kdo Corollo 1.8? Kje se giblje povprečna poraba pri vožnji po regionalki 50-90?
Koliko v enem kosu se bo vozilo. Če 3km je vseeno ali hibrid ali običajni bencin/dizel.Ima kdo Corollo 1.8? Kje se giblje povprečna poraba pri vožnji po regionalki 50-90?
Pa še vprašanje za tiste, ki imate po kakšnem čudnem naključju Toyotino navigacijo, kako za boga deluje aplikacija (MyT) na telefonu s katero lahko pošlješ destinacijo v avto? Radio sem povezal v internet preko bluetootha na telefonu, registriral in sparil sem vse kar se je dalo, niti ne vidim neke funkcije kjer bi bilo to v avtu vidno. Help anyone?
Glede na vse traktorje, ki se okoli vozijo brz dpf, egr in tega sranja, me ne skrbiJa kr probaj. Te bojo ekologi na križ prbili.
A za Toyoto ni kakega MTL ja, da bi to vklopil?
Zanimivo toliko enega kritiziranja glede Android Auto, potem pa Google ne podpira Slovenije. Jaz imam sicer že nekaj časa to naloženo na telefonu (nimam v avtu) in pridno uporabljam, me pa moti ker se vsake toliko časa sesuje, ponavadi ko imam vklopljeno navigacijo in TuneIn Radio.
Morda Google čaka da bodo usposobili slovenske glasovne ukaze, sam menu in home screen je sicer že v slovenščini.
Novi avti (tudi malčki) imajo od nekje srednje stopnje opreme že Android Auto/Carplay, nekateri že tudi brezžično. Le osnovna socialna oprema je brez. Tako da to bo počasi standard postal, razen če se bo še kdo poleg BMWja spomnil zaračunavat letno naročnino za brezžično povezljivost .Se sprašujem kako je sploh z dobavljivostjo CarPlaya in Andoid Auta v nižjih izvedenkah infotainmenta. Nam se zdi logično in pričakovano da ne vzameš navigacije, ker je ne potrebuješ, ker jo imaš namen nadomestit s CarPlayem. Se pa bojim da uvozniki/proizvajalci na to gledajo skozi drugačno prizmo.
Z drugimi besedami. Ne bi se čudil, če bi dobil pod nos: "CarPlay je dobavljiv samo v najboljši izvedenki infotainmenta z navigacijo". "Jurja prosim". "Ja pa še 300€ da vam CarPlay vklopimo"?
Ima kdo CarPlay na katerem od bolj osnovnih različic infotainmenta?
razen če se bo še kdo poleg BMWja spomnil zaračunavat letno naročnino za brezžično povezljivost .
Saj CarPlay dela čisto lepo pri VW. Pa še enkratni strošek je bil.Upajmo da pri bmwju to celo dela. Za razliko od povezljivosti od vw/škode, kjer dela samo ob polni luni na petek 13 in ko so vsi planeti pravilno poravnani. In naročnino za to bi zaračunavali precej bogato. Res pa pri bmw in vagu ne gre za isto zadevo.
A das kak printscreen kako detajlen je ta izpis? Se vidi recimo koliko casa si vozil na ekektriko in kaksno razdaljo?To podobno kot si opisal ima toyota myT aplikacijo in je zastonj.
Lahko pogledam kje je avto, voznje za nazaj, nagla zaviranja in pospesevanja itd...
Mi je uspelo, sem se pa kar naklikal. Problemov je več, največji je ta da se nastavitev tetheringa preko bluetooth v telefonu stalno izklaplja, pa tudi v avtu moraš preverjat ali imaš s telefonom povezavo na net, v glavnem preden se to vse zažene se že ene 3 minute pelješ.Najprej kateri sistem navigacije imaš?
Nato kateri protokol prenosa podatkov uporablja telefon in katerega navigacija? DUN, PAN ali oba?
Jaz imam povezan Lexus in taščin Toyota touch 2 z njenim telefonom. Žal ji ne dela live traffic, tako kot meni na Lexusu.
Koliko v enem kosu se bo vozilo. Če 3km je vseeno ali hibrid ali običajni bencin/dizel.
Moja žena se tako vozi s Priusom, ca. 40 km v eno smer, poraba prvih 3000 km je 3,8 l/100 km, preračunano na roke, BC kaže 3,6 l/100 km. Je pa avto na 15" gumah Toyo Nanoenergy. ... But, the winter is coming, pričakujem da se bo ustalila na 4,3 l/100 km.
Corolla na 17" ali 18" kolesih, dodaj kakšne dva dcl.
Pa še vprašanje za tiste, ki imate po kakšnem čudnem naključju Toyotino navigacijo, kako za boga deluje aplikacija (MyT) na telefonu s katero lahko pošlješ destinacijo v avto? Radio sem povezal v internet preko bluetootha na telefonu, registriral in sparil sem vse kar se je dalo, niti ne vidim neke funkcije kjer bi bilo to v avtu vidno. Help anyone?