Pa sem samo omenil prepoved prehitevanja kamionov ...Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Normalno, saj je njegov posel.
Pri nam naj tovornjakom prepovejo prehitevanje na avtocestah, pa bo prec mnogo bolje. Ne pa da mi tovornjak s hitrostjo 4 cm/h prehiteva drugega. Pa to bi še zastopil, da je prehitevalec Bolgar ali pa Romun. Da je pa to nekdo (privatnik za lokalne prevoze pač), ki gre potem 10 km kasneje z avtoceste, take bi pa morali udarit po žepu.
Sem se mislil zadržat ampak žal ti more en povedat da si [censored]!!!
Za take kot si ti bi res enkrat rad videl da vsi prevozniki ze teden-dva ne opravljajo dejavnosti...me zanima kako boš potem ves srečen na avtocesti...aja sej res-ne boš! ker tud bencin tovornjaki vozjo da ga maš na pumpi ane?!
No bi se pa z biciklom pelju ane? Aja tud ne? ker ne boš kruha mel v trgovinah ane,pa kej druzga tud ne!
Mislim z omejenci tvoje sorte se je o takih temah pogovarjat nesmiselno! preseli se na luno pa bod tam blažen brez tovornjakov!
Torej je prehiteval "normalno", ne "long play" verzija?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
no evo 5 min nazaj je bil en ustavljen zaradi prehitevanja kljub prepovedi. Saj po svoje ga razumem, prazen je bil in je slo v klanec enkrat hitreje kot ce bi za enim polnim vozil...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Torej je prehiteval "normalno", ne "long play" verzija?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
no evo 5 min nazaj je bil en ustavljen zaradi prehitevanja kljub prepovedi. Saj po svoje ga razumem, prazen je bil in je slo v klanec enkrat hitreje kot ce bi za enim polnim vozil...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja samo to je blokada da motor ne potegne vec... Po klancu dol pa ni nicesar kar bi ga bremzalo...
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Jado števec ti laže.Tovornjaki imajo blokado na 90kmh.Redkokateri se najde da gre več
Zaenkrat smo mi precej dlje z novo železnico do Kopra kot Hrvati za Reko. In zaenkrat nič ne kaže na drugače.Citat:
Uporabnik reality pravi:
Luka zaradi tega utrpi veliko škode in to vsako leto tupijo in prav zarad tega se promet usmerja na kacote preko Trsta in drugih luk.... Hrvati na drugi strani pospešeno delajo infrastrukturo (železniško) za svojo luko Reko. Ko bo zadovoljiva, bo manj tovornega prometa po naših cestah...
Zato ker ne drži, kar praviš.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Ne vem čemu ste trmasti?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
flip: pa ne laže, ker sem šel z laguno, ki ima bolj natančen števec od golfa, stestirano z dvema navigacijema...
TOVORNJAKI gonijo 100, po klancu dol pa 110...in so zelo nevarni...prav tako AVTOBUS z nalepko 100, se požvižga vsem CPP pravilom in gonijo skoraj 120.....
Ne vem čemu ste trmasti?