Tovarniške trgovine

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Si pozabila pripisati LEONE sladoled, ki ima tudi svojo trgovino poleg proizvodnje
cheer.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bogi tvoj pes. je iste sreče kot naš pokojni.

jedel je sam špagete s svojo omako, neka drobovina pa neki mesa, al pa riž paista omaka. in pol so se vsi čudili, k je hodil okol in kazal, d aje lačen, ko je slišal vilico, se je obrnil in vlegel pod mizo in gledal stran. vsaj eno uro s eni dotaknil hrane. pa so vsi komentiral ja kok je smotan, nič ni vesel, pa to.

ja vsak dan ma isti meni. če bi mi jedl vsak dna pečenko pa krompir bi nam tut dol visel in bi se prodal za suh kruh prvemu, ki bi ga dal.

pa saj ne jejo samo makarone, halooooo, to je tako za zraven, jaz sem samo napisala kje se da kaj cenejšega dobit

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Tovarniška trgovina od Mlinotesta - nizke cene moke in ostalih testeninskih izdelkov. Tam je VEDNO gužva, čeprav sta v neposredni bližini še Lidl, Hofer in Spar, dobiš pa praktično vse, razen mesa.
Trgovina Fructal - razlika v ceni ni tako velika, a vseeno se splača.

A je to ta Mlinotest, ki je trgovina na levi strani, ko prideš v Ajdovščino - skoraj nasproti gasilcev?

Kje pa je tovarniška trgovina Fructala? Sem bil včeraj v Ajdovščini pa je nisem videl.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Ja, to je ta trgovina. Fructal je pa na desni strani, malo pred gasilskim domom, takoj za Lidlom - v bistvu v upravni stavbi, pa še malo moraš pazit, da namesto v trgovino ne zaviješ k vratarju. Namig - leva vrata v okroglem delu stavbe... ja, pa union pivo imajo tudi, cene pa žal ne vem, ker ga ne pijem...