Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Moj partner nima kej hodit na kofetke z drugimi bejbami za kere ve, da hočejo neki več od njega kot samo prijeten čvekec...
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Kot da npr. tebi bi blo pa vseeno, da gre tvoja partnerka na kavo z nekom, za katerga veš da je total nor nanjo in bi naredil vse, da bi bla njegova? In bi jo verjetno tud vprašal; zakaj pa rineš na kavo z njem, če teb ni nč do njega, pa dobr veš kaj bi on rad od tebe?
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
če bi hodil na kave s takimi kokošmi, bi si rekla; ups zmotila si se o njem, očitno je samo nek primitivec... In ga pustila brez teatra.
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
A zdej sm pa posesivna že?Ja kaj pa kaj hudiča ma MOJ za hodit na kave z bejbo ki se slini nad njim in odkrito flirta? Ne rečem da gre na kavo s kolegico s faksa alpa zarad mene nevem s kakšno lepotico, 1000x lepšo od mene... dokler je to kolegica in dokler je tudi pri njej razčiščeno, da je on samo kolega in se ga ne matra osvojit.
Kot da npr. tebi bi blo pa vseeno, da gre tvoja partnerka na kavo z nekom, za katerga veš da je total nor nanjo in bi naredil vse, da bi bla njegova? In bi jo verjetno tud vprašal; zakaj pa rineš na kavo z njem, če teb ni nč do njega, pa dobr veš kaj bi on rad od tebe?
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ne bo šlo, ker imam zasebne opravke, lahko ti povem na ZS kaj in kako ker ne bom pisarila na forum kje sem in kdaj in zakaj.
Ja, panično bo iskala darovalca semena, pa čeprav bo to lokalni pijanček ali vaška zguba.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hm OK.......potem te pa čaka naslednja stopnička tm okol 32....33....35.....37 ura tiktaka.....in če se takrat sanje o princu na belem konju ne uresničijo znate zelo poblaznet v glavi: