Torej katere ALTERjevke ???

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Torej katere alterjevke ste še na tržišču ?
Ledig pa fraj ......... pa godne še za .....
wink-1.gif

srce-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ah no, sej tist z available je tko... Če mene kdo zanima, sem še kako available (in ne, po dveh zmenkih še ne grem v postlo, tok available pa spet nism
hysterical-1.gif
) s poudarkom na MENE in ne če js koga zanimam...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dizzy sej vse lepo in prou, ampak... a si mogoče pomislil na to, da se to tebi kdaj nardi? Maš super bejbo, nakar ti jo speezdi en tak ki je takega mišljenja kot ti zdaj...

Js ne bi mogla šmirat z nekom k je zaseden.. enkrat sem bla tik na tem, da grem na eno obično kavo z nekom pač (you know, k se pač zaštekata) ker sva se spoznala čist naključno, in en dan prej sem zvedla da ma punco...No, način kako je z mano komuniciral mi je dal vedet da tip ne misli samo friendly it na tist kofe (sej ne da sm js pa mislila prijateljsko, o ne ne
evil.gif
) in čim sm to zvedla, sm mu takoj sporočila, da ne bo šlo.
A ma če js nism ena poštena baba, pol pa tud ne vem
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Dizzy sej vse lepo in prou, ampak... a si mogoče pomislil na to, da se to tebi kdaj nardi? Maš super bejbo, nakar ti jo speezdi en tak ki je takega mišljenja kot ti zdaj...

Js ne bi mogla šmirat z nekom k je zaseden.. enkrat sem bla tik na tem, da grem na eno obično kavo z nekom pač (you know, k se pač zaštekata) ker sva se spoznala čist naključno, in en dan prej sem zvedla da ma punco...No, način kako je z mano komuniciral mi je dal vedet da tip ne misli samo friendly it na tist kofe (sej ne da sm js pa mislila prijateljsko, o ne ne
evil.gif
hysterical-1.gif

Ja in??? Če imaš partnerja ustrezno rad, lohk okol tebe skače kdorkol, ga boš sam odjebal(a)...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

evil.gif
hysterical-1.gif

pomislil, pomislil. in si rekel, če lahko drugi meni, zakaj ne bi tudi jaz drugim ...
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

evil.gif
hysterical-1.gif

pomislil, pomislil. in si rekel, če lahko drugi meni, zakaj ne bi tudi jaz drugim ...
wink-1.gif

čaki mal dizzy, pol ne drži tisto, da se ženske odločajo za takšne avanturice za tipe z velikimi penisi?
confused-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dizzy js sm prou srečna da sm ženska zdej k si to povedal
hysterical-1.gif

Stiber: ja sej, kaj je pa bil drugega point mojga posta? Valda da boš odjebal vse k se okol tebe sukajo če si zaseden pa če ti partner neki pomen.. a sm js na kej druzga namignla al kaj? Dokler je pa nekdo samski, pa pomoje lahko mirne duše sprejema komplimente in sprejema vabila ki jih dobi in se sam odloči a bo šel al ne, ali pa celo sam nekoga nekam povabi če je single.. Ko bo pa zaseden, naj pa potem pusti te ženske/moške s katerimi je blo itak jasno, da so bli sam za ego filanje oz. potencialni bodoči..
Zdej pa mi reč da sm čudna pa NUNA in staromodna, bmk... Moj partner nima kej hodit na kofetke z drugimi bejbami za kere ve, da hočejo neki več od njega kot samo prijeten čvekec...