Top shop

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zanimivo, da je direktor pripadnik SD in član foruma 21, pa vseeno naivne duše okol prenaša, ah seveda to je klasika pri levičarjih!

Iz sosednje teme par minut nazaj: Očitno še en levičar ...
Citat:
Izjava župnika: Ne žalite me s prispevki, nižjimi od 7 €!

http://www.jutarnji.hr/sveceni...kuna--/1078726/

Sveæenik na misi: 'Milodari manji od 50 kuna su vrijeđanje! Djetetu kupujete iPhone, a meni dajete samo 20 kuna!'

Nekolicina ljudi iz Međimurja požalila se da je župnik u Svetom Jurju na Bregu tijekom nedjeljne mise spominjao i opominjao ljude koji su dali milodare manje od 50 kuna!

Župnik Ivica Puškadij otvoreno je progovorio i objasnio za eMeđimurje o čemu se radi:

- Rekao sam ljudima neka me ne vrijeđaju, ako imaju za sve neka ne podcjenjuju župnika. To je stvarno sramota. Djetetu kupe novi iPhone, a meni daju 20 kuna. Dolazim u neke obitelji gdje od mene rade bedaka. Sveæenik nema druge plaæe, on živi od milodara svojih župljana. Kod ljudi gdje je sirotinja nisam uzeo ništa.

Dodaje i da ako si cijelu godinu nije zavrijedio više od 50 kuna, onda je to za njega vrijeđanje.

- Spomenuo sam da sam zapisao ljude koji su dali manje od 50 kuna, možda je došlo vrijeme da budemo iskreni prema sebi. Ako me ne trebaju, neka mi ni ne otvaraju vrata, poručuje ovaj 'skromni' sveæenik.
priden.gif

Zdaj pa nazaj na temo.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
967
119
43
Ce se kdo spomni tistih BIO-nanoenergijske krogle za pranje perila. Prodajale so se med 40-50€. No, nabavna cena je bila 0.50€, na Kitajskem.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Zato pa je tip bogat. A ne?

No moj moto glede tega je bil, da se na Top Shop prodaja samo sr.. , ki ga nihče noče prodajata v svojih trgovinah. Sem kupil nekoč pred leti par stvari, sam klump v stilu Mr. Džirla. Oz, kot se to strokovno reče: Nateg.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Top Shop je Top Shit ... Nekdaj, ko sem še majhen bil ... tam 12, 13 let in sem takrat kar pogosto bil v bolnišnici, sem si kupil neko igralno konzolo ali kak bi se temu reklo, da bi si krajšal dneve v bolnici ... naprava, taka kot je za tetris, je bila videti, pa gor si lahko vozil formulo in ne vem kaj še vse, BREZ KOCK, prav, kot narisana formula. Seveda, kot mulc, cel nor, da si kupim to ... pride poštar čez par dni ... plačam, odprem kišto, te pa vse v kockah ... formula je bila kot tista klasična ... vse v kockah, isto tudi tetris, ki bi naj bil brez kock, vse v enem kompletu ... še tisti dan jih je mama klicala tja, pa jih skregala, izdelek tja poslali, denarja pa nikoli vrnili ...

Mislim, da sem za to sranje dal takrat 2000 tolarjev. Ni slišati veliko, ampak za 12-letnega mulca je to kar veliko penez bilo.

Top Shop se je pri meni že dokazal.

Je pa moja pred letom dnevi v eni trgovini kupla neki mikser za sadje, da potem priteče ven sok. Potem pa vidiva reklamo istega izdelka ...

Vse kar na Top Shitu prodajajo je Top Shop!
wink-1.gif

Hah to sem pa tut jaz mel. Pa reklama je bila 1000 iger, v resnici je pa bilo 20 iger pa 50 neumnih izpeljank istih iger.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
.... Pa potem lopata s katero tudi težje stvari ni težko nositi, pa na lopati (palici) lahko stojiš. ...

No, tukaj se močno motiš. Ta lopata je odlična - s stojo na ročaju pač demonstrirajo trdnost ročaja. Ena redkih reklam (na splošno), ki ne laže o uporabnosti.
Da se razumemo, za pršič premetavat je vsaka lopata dobra, ko pa je treba skudati tisto, kar plug porine na dovoz - no tam se pa razna čip-šit sranja iz bau-bau trgovin polomijo; tale lopata pa "spelje".
+ zasnovana in izdelana je v Sloveniji

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
.... Pa potem lopata s katero tudi težje stvari ni težko nositi, pa na lopati (palici) lahko stojiš. ...

No, tukaj se močno motiš. Ta lopata je odlična - s stojo na ročaju pač demonstrirajo trdnost ročaja. Ena redkih reklam (na splošno), ki ne laže o uporabnosti.
Da se razumemo, za pršič premetavat je vsaka lopata dobra, ko pa je treba skudati tisto, kar plug porine na dovoz - no tam se pa razna čip-šit sranja iz bau-bau trgovin polomijo; tale lopata pa "spelje".
+ zasnovana in izdelana je v Sloveniji

Lopata je super, imajo jo tudi spar, merkur... novinarji se pa čudijo, kako da se ta draga lopata super prodaja, krš po nekaj € pa ne. Kdor je že kdaj delal z njo, že ve zakaj.