TOP 3 restavracije (Lj, Mb, Kr, Kp, NM, Bovec ...)

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ljubljana & okolica:
- Pizzeria Da Mattia v Trzinu: odlična hrana (pizze, testenine) + domač ambient
- Pivnica Adam Ravbar v Domžalah: okusna hrana (edini imajo pizzo s kalamari!!! - da ni morska), za ljubitelje piva

Obala:
- Pizzeria Capris v Kopru: dobre pizze, slabost je pa ta, da je skoraj vedno ful polno
- Pizzeria San Carlo v Seči: poleg okusnih pizz imajo tudi dobro balkansko hrano (čevapi, itn.).

Toliko se zaenkrat spomnim
smile-1.gif

calabria

Pripravnik
24. mar 2010
56
0
6
Za Capris v Kopru se tudi jaz pridružujem. Sama sem jedla pico in je bla dobra. Kolegica je jedla testenine in je bla nadvse navdušena (punca hitr kej skritizira...mal je razvajena...tle je bla pa čist paf navdušena).

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Nazadnje Da Matia, kruhast preveč obložen premalo pečen piškot, ko sem stopil k solati so usi debelo gledal, nudlni nič posebnega.
Ravbar, mastno neužitno vsaj tisto kar naj bi se u pivnicah streglo
Pri nas pivnice v kateri bi vsakič dobil isto kvaliteto hrane NI

Glede picerij, boh pomagaj, opevana Piazza enkrat prva liga drugič taka svinjarija, da še prasci nebi jedli.
Za Trto ne vem, bom probal ko bom v tistem koncu.
Azur, nazadnje je bilo kot bi se skrižala parma z hitro dostavo.
Dejmo o gostilnah, ne o nekih kvazi picerijah in fast foodih.

Tam kjer imajo nekaj za pod zob, pa naj bo to domače ali tuje samo da je hrani podobno.

Pa nimam nič prod picam in nudlnom, sam hrana nej bo hrana - fast food pa fast food

lp D

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Dajte prosim pisat samo TOP restavracije, ki jih priporočate v nekem kraju, ne pa cele reportaže kje je kaj slabo.
Za kritiziranje in hvaljenje obstaja že tema OCENJEVANJE GOSTILN

Torej SAMO gostilne, ki bi jih prijatelju priporočili (brez odvečnih informacij o slabih restavracijah). Pa še to samo ime kraja in ime restavracije.

.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
V Mariboru je TOP Pri Florjanu, Grajski trg.Lastnik je Ljubljančan. Vrhunska hrana za zmerne cene.

Na drugo mesto bi dal Peca.

Na tretje Rožmarin.