Tole mi je en naredu na autobanu. Kako popravit?

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
fleks pa rezat. pa ne kupuj najcenejši pleh v trgovini. če ti bo kdo to švaso ni več cink prevleke. če ti da zraven še kak čuden kos pleha pa ti lahko pride do kake katodične reakcije pa bo še prej gnilo.

kamere pa ni nobene na tistem talu ceste? ma kaj nisi pohodo gas do konca pa bi še sam 1x nabil to tele

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Ma kakšen pleh, človek božji...
tongue-1.gif

Kupit je treba originalen zadnji levi bok in čao... Za 20 let starega bemfla se ga dobi, ni hudič da se ga ne bo za tako nov avto... Itak zavarovalnica časti...
zmaga.gif

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
pa ka ti spet neke palamudiš. pleh=bok=obroba kakkoli temu ti že rečeš. saj vemo o čem govorimo samo ti si pa taki specifik da če ti dam šraufceger v roke si boš z njim nohte spuco

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik izistyle pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Vidim, da je alter še vedno poln nedoraslih kretenov...

Se trudimo, da jih je čim manj. Zgoraj nedorasli osebek je na trodnevnem dopustu v Banovcih.

NENE ! Nisem !
smile-1.gif
hahahahaha

Si. Permanent ban na ta nick, +14 dni dopusta na nick bansh. Je uredil Pediater v moji odstotnosti.

Sedaj pa spet on-topic prosim.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Da se popravit tako ali drugače...odvisno kdo popravlja in koliko se potrudi.....evo...pri moji astri je tudi zamenjan levi bok..je tovornjak obračal in je z robom prikolice podrsal pod steklom zadnjega okna nad kolesom in so zamenjali bok....pa je zdaj 10 let stara z 200 000km pa ni nič videt ne zunaj ne znotraj...ni rje.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Jaz sem tud najprej zagledal bele patike....pa ummm mislu sm da je v trenerki (pač taka slika).......sam ker poznam našga h4X0r-ja rajš nism nc napisu
hysterical-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne vem zakaj je potrebno takoj kaznovati?
Ob prometni nesreči je vedno najbolje takoj napisat kazen tistemu, ki je kriv za nesrečo.
saj vem kaj si mislil...

milcuk

Zelenc'
13. dec 2010
2
0
1
Zagradec
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sožalje za udarjen tak lep avto...
roza.gif
Upam, da ti v redu porihtajo.

Ma ja, se zgodi. Lahko bi bilo veliko huje... Bumbar se je zavrtel parkrat na avtocesti, sesul vse lampe in ostal pravokotno na ograjo čez oba pasova. Ob 6:40 zjutraj, s črno laguno. Tam ni nobene luči, pa dež je padal:))) Jaz sem stisnil bremzo na polno in obvozil po odstavnem pasu, un za mano pa ni. Lahko pa bi ga nažgal na polno...
Ko sva izpolnjevala papirje tam ene 100 m nižje pa sta usekala še dva tam...
ha-ha tole je bil pa ziher en model ki je pri nas v službi črna laguna možakar mal čes 50 voz se pa iz Jesenic v Ljubljano ....baje je en kamijon spregledal
ki je bil brez luči no saj tko mi je tolmaču ma pa že novo vozilo Insignia seveda črna

Nazadnje urejeno:

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Menjaj bok, klepanje ne pride v poštev!

Dej mi napiš kje ti ga bodo rihtal oz. kaj ponuja zav.

LP,S