TMC v Sloveniji

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Probavam, pa probavam pa nič. Tko kt Snecer probavam pri oknu. Pozicijo mi najde, tud lučka na polnilcu za TMC mi sveti zeleno, ikone pa nikjer. A so mogoče ob tej uri spet izklopl, ker podnev pa res nisem preveril.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Pred dvema urama še nič
13.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
No meni je včeraj delalo tako kot ponavadi, zelena ikona in nobene zadeve na planirani poti, tako da ali so kaj izboljšali ali ne tako ali tako ne vem. Mi je pa recimo izpisalo nekaj zadev, ko sem šel na bolj podroben pregled.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Baje, da bodo posredovali podatke 24 ur na dan.
aplauz.gif

RADIO SLOVENIA INTERNATIONAL --- PRVA RADIJSKA POSTAJA ......S 24-URNIM PROMETNIM SERVISOM!

Z današnjim dnem je nacionalni radijski prometni servis v treh jezikih, Radio SI, šel korak dlje.
Odslej ponujamo namreč 24-urni prometni servis, v katerem bomo tudi ponoči posredovali hitre in natančne prometne informacije v slovenskem in angleškem jeziku.
Udeležence prometa bomo obveščali o razmerah na cestah v sodelovanju z Ministrstvom za promet, družbo DARS oziroma Prometnim informacijskim centrom in Direkcijo za državne ceste v RS.
Seveda pa bomo informacije še naprej kot edini elektronski medij v Sloveniji poleg najbolj aktualnih informacij v standardni radijski obliki, tudi ponoči pripravili v digitalni obliki in jih prek oddajniškega sistema RTV Slovenija posredovali voznikom v navigacijski sistem GPS. Tako se bomo tudi v bodoče zavzemali za večjo varnost na naših cestah in se trudili ažurno in natančno ponuditi 24-urni prometni servis.

VIR

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
A zdej so jih sam zjutrej? Pa kaj tem ni jasn. Pa sej se stvari spreminjajo iz ure v uro, al pa še prej. Pa tud če so rihtal to čez dan, zakaj vsaj zastojev ni blo gor, k so zgodil čez dan. Upam pa, da se bo zdej to izboljšal

qwert

Pripravnik
9. mar 2010
36
0
6
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
aplauz.gif

RADIO SLOVENIA INTERNATIONAL --- PRVA RADIJSKA POSTAJA ......S 24-URNIM PROMETNIM SERVISOM!

VIR

Kako je zdaj s tem prometnim servisom - ali je kaj bolj ažurno ?
sprasujem se.gif

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Citat:
Uporabnik qwert pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
aplauz.gif

VIR

Kako je zdaj s tem prometnim servisom - ali je kaj bolj ažurno ?
sprasujem se.gif
Se še vedno bojim da je njihova ažurnost podobna stanju na cesti. Ko si v koloni, potem veš da je kolona. Medtem ko garmin tega ne ve
write.gif

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Pozdrav!

Zanima me, če se Naročnina za TMC v Slo uporabi/registrira samo enkrat in to velja "za vedno", ali jo je treba "nadgrajevati" tako kot npr. karte. ??
LP Rado

qwert

Pripravnik
9. mar 2010
36
0
6
Glede TMC sem bil včeraj prijetno presenečen , namreč sem šel po Soški dolini in v Desklah se je ikona za TMC obarvala rdeče , pogledam in napiše nesreča za 2 km. Grem naprej in ko vidim na ne gre noben avto nasproti se ustavim, pogledam na mobi - prometne informacije ,piše nesreča Plave - Solkan ,obrnem in grem čez Brda v Novo Gorico. Se pravi če bodo tako ažurni kot se je pokazalo včeraj bo zelo dobro - bomo videli
zmaga.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Prejšnji teden je bila na AC pri Lopati nesreča nekaj minut za tem, ko se peljem tam mimo. Čez 10. minut slišim po radiu, da je tam nesreča in da so zastoji. Pogledam na TMC in res so bili že javljeni podatki.
Danes pa dve uri poslušam po radiu, da je na cesti Velenje - Slov. Gradec polovična zapora v Hudi luknji in na relaciji Celje - Laško popolna zapora zaradi nesreč, pa ni bilo nič. Pa na teh dveh cestah, ko te mora sterat drugam že vsaj nekaj kilometrov prej in v dveh urah ni bilo nobenih podatkov za TMC.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
[censored] smotan ekran tale 1350T, a se ne da drugače naročnino vpisat?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Bi moral preverit, ampak imam občutek, da Val 202 nima več TMC signala. In zato je sedaj marsikje tema.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sej vsi vemo da je pokritost signala RadioSi skoraj 100 % , s SLO1 in SLO2 val202 ali SLO3: Saj kot vidim v garminu noter v servisnem meniju sam prestavlja frekvence .

Nazadnje urejeno: