TMC v Sloveniji

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz pa nimam problemov s TMCjem
smile-1.gif

Saj je prav, da se napake javijo itd. samo ni pa potrebna takšna žalost, če v našem prometnem kaosu kdaj tmc ne dela.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Snecer
Zdaj sem imel priključen sprejemnik od 660, ki nima vnešene kode za slo
in zadeva deluje brez problemov.
A mi lahko prosim poveš kako odstranit naročnino za slo
Probal sem v meniju v katerega dostopiš iz kokpita vendar ne gre

V tistem meniju je reset teh nastavitev, naredi še hard reset mogoče pa bi menda moralo delati, je pa res da nisem testiral tega, sem pa nekje zasledil, da tudi hard reset odstrani te kode.
Finta je namreč, da ne moreš vnesti neomejeno število kod, ampak je neka omejitev, tako da se to da sigurno počistit.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Ni možno odstranit naročnine, tako so mi povedali v geosetu.
V tistem meniju se pa resetirajo samo frekvence ponudnika
Zdaj je naprava v slo popolnoma neuporabna
uf-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne verjamem.
25 mestna koda se nekam vpiše in to v del spomina, ki ga uporabnik lahko zbriše.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Po moje se shrani v TMC sprejemnik, ko zamenjam sprejemnike na 660 in 760 se tudi naročnine zamenjajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, verjetno res ne gre, očitno shrani v sprejemnik.
Če se spomnim, sem en sprejemnik "dal" dalje in je normalno delal brez nove kode na drugi napravi.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
O problemu z sivo ikono na Garmin Europe, še vedno mislijo, da nimam dobro pritrjene antene, da ne dobi dovolj signala itd. Zakaj pa potem dela z SW 3.60 tako kot je treba, če bi bilo kaj narobe z sprejemnikom, potem ne bi imel nobene veze SW.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
zdravo,

ni potrebno več gnjaviti Garmin - je uradno obveščen (pa ne samo v SLO ampak tudi v Nemčiji) - problem "zaznan" - status reševanja "v obdelavi" - žal nobene informacije do kdaj bodo spacali skupaj

več tukaj (za nemško beroče - english nimam - za tiste, ki niste nemško beroči - zadnji update informacije je 10.05.2010 - nič novega - čakamo
frown-1.gif
)

tako, vsem z 765T-tkami lahko samo priporočam ali downgrade na 3.60 ali pa persenali pa hladen pir (ta bo po mojem še najbolj pomagal)

PS: o samem odnosu Garmina do tega problema pa po mojem ni potrebno zgubljati besed - je po mojem pod vsako kritiko in sramota za Garmin

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj so pa rešli problem, so ukinili napravo
smile-1.gif

Pa lahko kupiš novo serijo 37xx.

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Ja 300€ mi naj vzamejo v račun, pa jo takoj zamenjam.

Zate najbolš da prodaš 765 pa kupiš Mio, Tom Tom, pa pol njih gnjavi če jih moraš
hysterical-1.gif

Sploh ne zastopim ljudi k pravijo da imajo "TOLIKO" problemov z garminom potem pa še vedno razmišljajo kaj bi kupili pa nevem kva.
Meni garmin dela BP, se pojavijo tudi kakšne težave vendar z malo zdrave pameti in razuma se vse reši.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Bane_ pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Ja 300€ mi naj vzamejo v račun, pa jo takoj zamenjam.

Zate najbolš da prodaš 765 pa kupiš Mio, Tom Tom, pa pol njih gnjavi če jih moraš
hysterical-1.gif

Eni ste taki čudaki tu gori, da je groza, ker imamo vsi težave na samo jaz. Jaz pač skušam pomagat rešiti problem kolikor se da, ker pa enim očitno gre to v nos se s tem TMC-jem od zdaj dalje jeb... sami!
jezen.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

No jaz sem se šalil malo
smile-1.gif
Itak da so težave, ne samo pri tem Nuviju, imam Oregona, kjer še kar popravljajo software, dodajajo, se pojavijo nove napake itd...

Konkurenca pa je tudi nikakva in nesposobna.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

sem pričakoval reakcijo v tej smeri
grin1.gif

bi jaz že menjal za 37XX - sam kaj ko bi moral kupiti dva al pa tri, da bi pokril vse funkcije, ki jih ima 765T (pa ne da bi sploh vse uporabljal
grin1.gif
)

I

Izbrisan uporabnik #488

Neke hude razlike ni, le da so FM ukinili, ostalo pa je.

Sem pa danes videl najavo Nuvi 1100
smile-1.gif

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Problem sive ikone v Sloveniji mogoče ni tako pereč, ker so TMC podatki itak za en k..c, da pa se enako dogaja po celi Evropi je ena povsem druga zgodba. To težavo bi Garmin moral rešiti že zdavnaj a raje ignorira nas uporabnike. Očitno jim je vpeljava nove zaščite prva prioriteta (ki se jo seveda da zaobiti).

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
nima TMCja - se pravi ne bo jezil
evil.gif

pa nima velikega ekrana, pa nima bluetootha, pa nima - pa saj ne bom do jutri fertik če bom vse našteval
smile-1.gif

ima pa ecoroute (funkcija, ki ti pa res pomaga
stupid-1.gif
)

mah - ne vem kam to Garmin gre - držali bi se rajši smeri, ki so jih imeli s serijami 2xx pa do 7xx, in pa serije 60 - brez kakšnih odvečnih schnick-schnackov - stabilno in trajno - bi po mojem imeli več prodanih kot pa s temi poskusi "ugoditi" ne vem komu

tak - zdaj pa dosti spamanja

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Živijo
Zanima me ena zadeva. Ker nisem do 30.04.2010 imel na 255 W kabel GTM 25, dobil sem ga šele sedaj, pomeni da kljub temu, da bom karto nadgradil na 2010.30 bom moral za prometne informacije v Sloveniji plačati in to 120 evrov. A je to res ali se da kako drugače....
Hvala