Recimo tale bruder bi moral biti v redu: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5870428_-mfc-l2710dw-brother.html
Izogni se HPja
Izogni se HPja
Bom nadaljeval kar tukaj, da ne odpiram nove teme.
V roku 1 meseca bom primoran kupiti nov tiskalnik. Bolj ko berem razne forume in teste, manj mi je jasno kaj kupiti, zato bi prosil za pomoč nekoga, ki se na to res spozna.
Kaj potrebujem?
- Printanje (cca 10 strani na dan) & Skeniranje dokumentov (cca nekajkrat na mesec)
- Črno/belo tiskanje
- WiFi povezava
- Naj bo hiter in naj dela
- Logično: Čim cenejše tiskanje
- Budget: cca 200€ +/- 50€
Lepo prosim za pomoč!
Lp,S
A imas kaj tezav s zasusenjem ?Meni je po treh poceni tiskalnikih bilo zadosti, in sem kupil tega:
EcoTank L6170
Tiskalnik Epson EcoTank ITS ponuja tiskanje, optično branje in kopiranje z nizkimi stroški za domače pisarne in mala podjetjawww.epson.si
Zraven dobiš dva kompleta flašk, zadosti za nekaj let tiskanja.
Za zdaj zadovoljen. Upam, da bo upravičil svojo ceno in bo deloval brez težav.
Bom klofnu sem svoje muke. Gre za Brother DCPJ105. Nikakor spravit v skeniranju 2 strani v en pdf dokument. Gre sicer prek drkanja na samem skenerju. Muke po... na enovrsticnem zaslonu.Prek prilozenega programa CC4 ne najdem solucije. Sicer naj bi bila opcija multipage pdf v file type nastavitvah. Ne stekam. Za pojasnila hvala.
Ce obstaja res samo resitev preko vrticnega ekrana gre brother v kratkem na borzo oz bolho.
Na predpotomskem canonu mp540 zadeva bp laufala.
Hvala za podane resitve.