Tina Maze - težka milijon EUR?

problemout

Pripravnik
21. feb 2012
432
0
16
jest nč ne ugibam, za moje pojme premal, glede na uspehe. Snečko pa pljuva.... da sprot ne požira. Resnično ne zastopim moderatorjev, da pustijo, da zagnoji čisto vsako temo....

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Ne se sekirat kolk ga ima. Pa kdo ji ga da... SZS al sponzorji. Ne morte rečt, da ga ima premal, če ne veš kolk ga ima. Pa tud če ga ima preveč. Pa sploh ni važno za nas. Pomagat ji ne moremo, lahko pa pač navijamo. Kolk spet to njej pomeni.
Vrhunski šport in da so rezultati v sami svetovni špici, ni mačji kašelj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik problemout pravi:
jest nč ne ugibam, za moje pojme premal, glede na uspehe. Snečko pa pljuva.... da sprot ne požira. Resnično ne zastopim moderatorjev, da pustijo, da zagnoji čisto vsako temo....

To ni navijaška tema, kjer bi se pisalo samo o superlativih.

Pojavili so se tudi resni pomisleki o "financiranju" Mazejeve pa ne samo pri meni, ne vem pa kaj imate nekateri od njene smučarije, da jo tako podpirate.
Jamra, da ni denarja, a kupuje luksuz v NG.

p.s.
me zanima kakšne nagrade bodo prejeli skakalci in naš hrvaški tekač... verjamem,da bo "stroka" tu na forumu hitro pojasnila.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Verjetno take, kot jih imajo v pogodbah, upam, da so dovolj visoke. Čeprav, glede na zgodovino izplačevanja nagrad bolj slabo kaže. Fak je enkrat že zamenjal zvezo...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.783
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Fak ni zamenjal zaradi denarja, temveč zaradi pogojev dela.

Snecer

Mazejeva je več naredila za prepoznavnost Slovenije, kot vsi politiki skupaj, no razen Busha in Putina, ter naše vojne!

I

Izbrisan uporabnik #488

Pojdi npr. v Grčijo pa reči Zahoviæ
smile-1.gif
al pa Maze. Boš videl razliko in razumel kdo lahko kaj naredi za prepoznavnost.
Ženska smučarija že ne, še moška je vprašljiva, saj je tudi Bode Miller drugorazredni športnik doma.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Grčija.
hysterical-1.gif
A ta država še obstaja sploh?

Pa pojdi vprašat v razvito srednjo evropo, kdo je Maze in kdo Zahovič.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pojdi npr. v Grčijo pa reči Zahoviæ
smile-1.gif
al pa Maze. Boš videl razliko in razumel kdo lahko kaj naredi za prepoznavnost.
Ženska smučarija že ne, še moška je vprašljiva, saj je tudi Bode Miller drugorazredni športnik doma.
hysterical-1.gif

Osel...
Zakaj pa ne bi šel kar v Kirgistan vprašat? Ali pa v Zimbabve, Novo Gvinejo ipd.
Sneči, naredi si uslugo in utihni.
rolleyes-1.gif

Aja, pa TRR mi že enkrat posreduj, da ti že dokončno nakažem tvoj delež, ki ga je in še bo prejela Tina Maze s svojim promotorskim delom pri policiji...

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni potrebe, da se primitivno obnašaš, če že imaš kaj za odgovorit.
Ali je to posebna metoda nestrinjanja z mnenjem drugega?

V takšnih obrobnih športih je potreben nek poseben dogodek, da opozoriš nase, npr. Majdičeva na OI s pravo "ameriško" zgodbo.

Mazejevi je to morebiti za hip uspelo s tisto majčko in napisom, da bi pa zaradi nje svet bolje pozna Slovenijo pa mislim, da ne drži. Smučarske nacije nas itak že poznajo od prej in tam posebna reklama ni potrebna.

p.s.
vprašaj v Londonu mimoidoče
smile-1.gif

problemout

Pripravnik
21. feb 2012
432
0
16
čudno da nisi Jamajke reku.......

Pojdi tam, kjer je smučarski cirkus ne tam kjer ga ni.... Kr se tiče skakalcev, so zelo nezadovolni z SZS..... Rok Benkovič je na vrhucu reku dost mam ravno zaradi SZS-ja...

Da ne boš pametoval. Poglej Kosteliče, niti davkov ne plačujejo svoji državi.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Sam se jeziš zaradi zaposlitve na policiji in zaradi tega, koliko te bo ta njena zaposlitev stala, jaz sem se pa samo ponudil, da pokrijem škodo, ki si jo ob tem utrpel... Ti pa nimaš niti jajc, da bi ponudbo sprejel.
Mlatiš prazno slamo, nič drugega.
priden.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Sicer ti je pa problemout dal dober primer... Če mene nekdo vpraša o najboljšem igralcu softballa na Novi Zelandiji, se mi ne bo niti sanjalo o njem. Pa je lahko športni miljonar...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik problemout pravi:
čudno da nisi Jamajke reku.......

Pojdi tam, kjer je smučarski cirkus ne tam kjer ga ni.... Kr se tiče skakalcev, so zelo nezadovolni z SZS..... Rok Benkovič je na vrhucu reku dost mam ravno zaradi SZS-ja...

Da ne boš pametoval. Poglej Kosteliče, niti davkov ne plačujejo svoji državi.

Čigav alter s pa ti?
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
hebala vas prepoznavnost...........
Dejmo mal obratno razmišljat. Nek škortnik iz PM zmaga na nekem tekmovanju. Nabriše naše. In kolk nas bo šlo potem raziskovat, kje ta tip živi. Zapomnili si bomo samo priimek in to je to. In še to samo del ljudi, ki spremlja ta šport... drugi ne.
A mislite da zaradi Mazetove, Kozmusa, Lakoviča, Zahoviča, Pahorja itd, zdej ves svet ve, kje je SLO. Malo morgen. Pa tud če bi vedeli... kaj nam pomaga?!?!
Za dnar se pa itaq ne bodo zmenil. Eno je v športu nudenje denarne pomoči za treninge in priprave, drugo so nagrade za dosežene uspehe. Ne more se primerjat en maratonec in en motošportnik. In že v štartu je razlika v €. Prvemu kupiš 25 parov tenisk, drugemu pa 2-3-5 motorjev...avtov. In če je nekdo svetovni/evropski/olimpijski prvak je to tolko in tolko dnarja. Če ga je premal, pač ... al boš odnehal al se pa še drugače znašel. Svoji sponzorji itd. In ne vidim zakaj se kregate, kolko je komu uspelo kje zaslužit če je uspeh. Sej pr nas se skoz premal zasluži. (razen nekaterih, ki pa niso športniki)

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Nagrade svetovnega pokala v alpskem smučanju pred finalom:

Ženske:

1. Lindsey Vonn (ZDA) 425.000 evrov
2. Maria Höfl-Riesch (Nem) 230.000
3. Marlies Schild (Avt) 216.000
4. Tina Maze (Slo) 206.000
5. Viktoria Rebensburg (Nem) 163.000

Glede zaposlitve v JU.. zdi se mi da je večja reklama za policijo (carino, vojsko) če imajo zaposlenega športnika kova Tina, kukr imajo stroškov z njo, saj je konec koncev le velik vzor otrokom. Ko sem videl seznam športnikov-policistov, sem se za glavo prijel, ko sem videl seznam... sj najbrš so na svojem področju vrhunski, ampak kdo pod milim nebom je slišal za njih...

Seznam:

Citat:
ŠT. IME PRIIMEK PANOGA
1. MITJA KOSOVELJ ATLETIKA - GORSKI TEK
2. MARTINA RATEJ ATLETIKA - STADIONSKA, KOPJE
3. DEJAN ZAVEC BOKS
4. MOJCA RODE
GIMNASTIKA - RITMIČNA
5. MITJA PETKOVŠEK GIMNASTIKA - ŠPORTNA
6. ROK DRAKŠIČ JUDO
7. PETRA NAREKS
JUDO
8. ALJAŽ SEDEJ JUDO
9. MARJAN FABJAN
JUDO - TRENER
10. SIMEON HOČEVAR KAJAK KANU - SLALOM, SPUST
11. BENJAMIN SAVŠEK KANU - SLALOM
12. TINA DI BATISTA PLANINSTVO - ALPINIZEM
13. TOMAŽ JAKOFČIČ PLANINSTVO - ALPINIZEM
14. NATALIJA GROS PLANINSTVO - ŠPORTNO PLEZANJE
15. SARA ISAKOVIÆ PLAVANJE
16. PETER MANKOČ PLAVANJE
17. MATJAŽ MARKIČ PLAVANJE
18. EMIL TAHIROVIÆ PLAVANJE
19. TINA MAZE SMUČANJE - ALPSKO
20. ROK MARGUČ SMUČANJE - DESKANJE
21. JERNEJ DAMJAN SMUČANJE - SMUČARSKI SKOKI
22. ROBERT KRANJEC SMUČANJE - SMUČARSKI SKOKI
23. JURIJ TEPEŠ SMUČANJE - SMUČARSKI SKOKI
24. IZTOK ČOP VESLANJE
25. ROK KOLANDER VESLANJE
26. JAN ŠPIK VESLANJE
27. LUKA ŠPIK

VESLANJE

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
A to so vsi? Tule gor mi deluje kot, da je več oseb prišlo na seznam po zvezah. Nekaj je pa tudi odsluženih športnikov, ki so že napol v pokoju in bi mesto tu gor lahko prepustili komu drugemu.
rolleyes-1.gif