Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Vprašaj se naslednje:
- iz katere strani tovrstne zadeve "pricurljajo" v javnost? (hint: SZS)
- kateri strani to koristi? (hint: SZS)
- kako se na koncu konča? (hint: zahteve aMaze se pokažejo za upravičene)
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
pri čemer je seveda vprašanje, zakaj je v ineteresu države, da subvencionira šport? Zakaj ima Miran Stanovnik (in vsi ostali) službo v slovenski vojski (in seveda plačo ter prispevke, ki temu pritičejo)?Zakaj npr. država ne subvencionira mladih zdravnikov, ali pa pilotov, ali pa arhitektov? Ker tista o 'Tina promovira našo državo' je potegnjena direktno iz anusa. v redu, če Tina dobiva moj denar, naj se naredi natančno študijo, koliko turistov je v Sloveniji zaradi Tine.
Tina je vpisana na pedagoško. Naj se izpiše.Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
a to da hodis zaston na fax ni subvencija??
Citat:
pri čemer je seveda vprašanje, zakaj je v ineteresu države, da subvencionira šport? Zakaj ima Miran Stanovnik (in vsi ostali) službo v slovenski vojski (in seveda plačo ter prispevke, ki temu pritičejo)?Zakaj npr. država ne subvencionira mladih zdravnikov, ali pa pilotov, ali pa arhitektov? Ker tista o 'Tina promovira našo državo' je potegnjena direktno iz anusa. v redu, če Tina dobiva moj denar, naj se naredi natančno študijo, koliko turistov je v Sloveniji zaradi Tine.
Zakaj že? če je bolj sposobna kot ostali, in s tem še prinese v državno blagajno si zasluži subvencijo...Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Kaj prinese v državno blagajno? Pilot prinese v državno blgajano več, saj dejansko pripelje turiste k nam. Pokaži mi študijo o tem, koliko turistov obišče Slovenijo zaradi Tine.Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Zakaj že? če je bolj sposobna kot ostali, in s tem še prinese v državno blagajno si zasluži subvencijo...Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
A primanjkuje športnikov? Po poklicu sem pilot, delam v tujini, želim, da mi država vrne 100.000 evrov, ki sem jih poleg faksa moral vložiti v svoj poklic. In v Slovenijo privabljam turiste.Citat:
Uporabnik titov pravi:
A arhitektov in pilotov primanjkuje?
Tako kot Tina. Privabil sem (v prejšnjem letu) vsaj 200.000 ljudi. Kje sem dobil to cifro? povlekel sem jo iz riti.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kako pa jih kot pilot privabljaš?