Tina Maze - težka milijon EUR?

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo nekaj je hecno v teh podatkih.

Ženska bo 30 let stara.

Pred 4. leti pa..

26-03-2008 Kope SLO National Junior Championships Super G 6

smile-1.gif

Ne da se je poslušati, neprimerni komentarji nonstop oz. v takem stilu kot da je ona izumila smučanje in fiziko.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
jaz mislim, da so se pri FIS- u zmotili in so napacni Ani Kobal pripisali rezultate, ker tista s prvega linka je letnik 1991.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tale prave "zvezda" iz RTVSLO je letnik 83.

Nekaj so namučkali
smile-1.gif

Kakorkoli pa obrnemo, rezultate je imela porazne.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.612
9.828
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Samo nekaj je hecno v teh podatkih.

Ženska bo 30 let stara.

Pred 4. leti pa..

26-03-2008 Kope SLO National Junior Championships Super G 6

smile-1.gif

Ne da se je poslušati, neprimerni komentarji nonstop oz. v takem stilu kot da je ona izumila smučanje in fiziko.

če je iz foha verjetno pač ve kak je treba ne ?
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem pa že slišal scene danes na radiu City.

Jerofšek je rekel, da dobro, da jo je rešil minister Zver, ko ji noben ni hotel pomagati.

Neverjetno, zdaj bo še ona uspeh Ivanove vlade.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Who gives a shit? Zakaj 10.000 folka ne pride pred UKC, ko kirurgi izvajajo presaditev srca? Sicer neumen predlog, pa vendar bolj logičen kot gledanje neke punce, kako smuča. A ni že Cezar javnosti razložil, kaj je namen športa?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
In? Kot sem rekel, narod še vedno pada na 2500 let staro foro - panem et circenes četudi vi od tega nimate absolutno nič.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
In? Kot sem rekel, narod še vedno pada na 2500 let staro foro - panem et circenes četudi vi od tega nimate absolutno nič.

Nekateri v MB so imeli kar lep biznis.

Na splošno pa je sicer res, da od gledanja športa razen zabave, ni nekega profita.

Razen če se spoznaš na športne stave.

To je pač ta industrija...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Drži.

Šport je simulacija vojne, od katere gledalec nima nič. Upal bi si trditi, da sta stopnja izobrazbe in IQ obratno sorazmerna s pogostostjo obiskovanja športnih dogodkov.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Drži.

Šport je simulacija vojne, od katere gledalec nima nič. Upal bi si trditi, da sta stopnja izobrazbe in IQ obratno sorazmerna s pogostostjo obiskovanja športnih dogodkov.

To pa je prvorazredna neumnost. morda ti nimaš od tega nič, kdor gleda filme, športne dogodke, itd. pa lahko ima nekaj od tega.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Seveda. Šport je super, dokler ga ne spremeniš v sužnjelastniški sistem, kjer 99 odstotkov mladih profi športnikov konča kariero s praznim računom, poškodbami in brez šole, zavoljo tistega enega, ki je najboljši. To pa je bolno, in ljudje, ki spremljajo športne dogodke, to podpirajo.