Tina Maze - težka milijon EUR?

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Sem kje napisal, da ni? Znaš dejansko odgovorit na kaj, kar sem dejansko napisal, in ne na nekaj čist tretjega?

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Z rezervo ga jemlji.
rolleyes-1.gif

Drugač se pa povsem strinjam z gornjim sestavkom.
Tina je pa carica!
zmaga.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Na živce mi gre, da se zdaj vleče eno čudno statistiko ven in se družno pretvarjamo, da so zaradi nje Avstrijci malce pred skupinskim samomorom. Ja, dejstvo je, da ima Tina Maze letos več zmag kot cela avstrijska ženska in moška smučarska repka skupaj.

Če pogledamo lansko leto, je pa bilo dejstvo, da je vsak posameznik, ki je imel dober dan in je enkrat zmagal, imel več zmag kot slovenska ženska in moška smučarska repka skupaj (ki nista zbrali nobene, če se ne motim). Prav tako je bilo dejstvo, da sta imela lani obe slovenski smučarski reprezentanci enako zmag kot smučarska reprezentanca Nigerije (torej 0). Se je zato kdo v Sloveniji res precej sekiral? Ne vem, jaz se nisem.

Kot da je to kaj novega. To so pač tipični izpadi narodov, ki imajo manjvrednoste komplekse proti uspešnejšim državam, kjer imajo višje standarde življenja. Potem pa so po več letih 1x boljši od njih v kakem športu in se s tem preseravajo in poveličujejo, da bi se počutili tudi oni enkrat kao velike. Nič čudnega.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
To nebi smelo met veze, saj bieber(beri: vsak USA zvezdnik) tud v vsakem videospotu kaže svoj iphone/blackberry/nokio...

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Za moje pojme zaradi reklamiranje njenih sponzorjev.

ni fora reklamiranja, ampak vrli producent Raay. Neke frke so ble in so mu odstranil videospote z Youtube.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kako pa merijo čase pri smučanju? Zdaj je tale miška

ana_kobal_show.jpg

pojasnjevala, da imajo merjenje pri veleslalomu s senzorji, pri slalomu pa ročno.
13.gif
Ve kdo kaj več o tem?

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Verjetno je kriv merilec, da je štoparico avstrijki prej stisnil kot Mazejevi, bi rekel marsikateri slovenski objektivnež :D

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Verjetno je kriv merilec, da je štoparico avstrijki prej stisnil kot Mazejevi, bi rekel marsikateri slovenski objektivnež :D

še dobro, da si se oglasil v tej temi ob novem uspehu Tine. Pojdi raje jokat kako grozni smo slovenci, mi pa se bomo veselili.
priden.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
To nebi smelo met veze, saj bieber(beri: vsak USA zvezdnik) tud v vsakem videospotu kaže svoj iphone/blackberry/nokio...

Kažeš lahko, vendar mora biti logo oz. napis prekrit oz. bit zbleden, da ga ne vidiš, da ne vidiš kaj piše, pa tudi če je oblika še tako očitna in se ve za kateri model gre! So imeli Black Eyed Peas v svojem videospotu Nokio (mislim da N97), ampak videospot ni bil odstranjen in to samo zato, ker je napisa Nokia ni bilo videti!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Kažeš lahko, vendar mora biti logo oz. napis prekrit oz. bit zbleden, da ga ne vidiš, da ne vidiš kaj piše, pa tudi če je oblika še tako očitna in se ve za kateri model gre! So imeli Black Eyed Peas v svojem videospotu Nokio (mislim da N97), ampak videospot ni bil odstranjen in to samo zato, ker je napisa Nokia ni bilo videti!

Samo en čist enostaven odgovor imam zate - Ne.

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje so umaknili, ker je bil tisti rejev umotvor ob dretju Mazejeve zdravju škodljiv.

Ma kdo pa kaj takega posluša, ne me basat.