Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Na živce mi gre, da se zdaj vleče eno čudno statistiko ven in se družno pretvarjamo, da so zaradi nje Avstrijci malce pred skupinskim samomorom. Ja, dejstvo je, da ima Tina Maze letos več zmag kot cela avstrijska ženska in moška smučarska repka skupaj.
Če pogledamo lansko leto, je pa bilo dejstvo, da je vsak posameznik, ki je imel dober dan in je enkrat zmagal, imel več zmag kot slovenska ženska in moška smučarska repka skupaj (ki nista zbrali nobene, če se ne motim). Prav tako je bilo dejstvo, da sta imela lani obe slovenski smučarski reprezentanci enako zmag kot smučarska reprezentanca Nigerije (torej 0). Se je zato kdo v Sloveniji res precej sekiral? Ne vem, jaz se nisem.
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Za moje pojme zaradi reklamiranje njenih sponzorjev.
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Verjetno je kriv merilec, da je štoparico avstrijki prej stisnil kot Mazejevi, bi rekel marsikateri slovenski objektivnež
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
To nebi smelo met veze, saj bieber(beri: vsak USA zvezdnik) tud v vsakem videospotu kaže svoj iphone/blackberry/nokio...
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
To nebi smelo met veze, saj bieber(beri: vsak USA zvezdnik) tud v vsakem videospotu kaže svoj iphone/blackberry/nokio...
Kažeš lahko, vendar mora biti logo oz. napis prekrit oz. bit zbleden, da ga ne vidiš, da ne vidiš kaj piše, pa tudi če je oblika še tako očitna in se ve za kateri model gre! So imeli Black Eyed Peas v svojem videospotu Nokio (mislim da N97), ampak videospot ni bil odstranjen in to samo zato, ker je napisa Nokia ni bilo videti!