Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
čakamo samo še na playboy..držim pesti.
Delamo na tem, delamo na tem. Ampak doslej neuspešno ...
Upanja pa nismo izgubili.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Delamo na tem, delamo na tem. Ampak doslej neuspešno ...
Upanja pa nismo izgubili.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Če se bo Tina slikala za PB, se bo en mesec kasneje še Lindsi.
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
slike menda krožijo po celi pejboj navezi ane?
če torej dobiš dovolj zanimiv model ga lahko objaviš tudi v drugih državah njihovih lokalnih izdajah? misliš, da to ni mogoče?
Citat:
Murkecevo kozlanje - Snečko snečko.....
V bistvu če tak pogledaš, je tisto dričanje po snegu povsem neproduktivna zadeva, ki bi naj zabavala občinstvo.
Od tega mi kaj dosti nimamo, žepe pa si polni ona.
Kot sem napisal, zabavo, zapolnjenje prostega časa.
Saj "plačam" to zabavo, ko moram gledati reklame ali plačati vstopnico za kakšno prireditev.
Zato se mi zdi izsiljevanje, da ji naj da "država" še več denarja malo smešno. Je v službi, če je uspešna in je, zasluži z nagradami in ostalimi sponzorji in srečno.
Tako pa smo mesece brali o lakomnih zgodbah, kako ima(ta) premalo denarja, da bi se lahko nasmučala.
Pa menda ji ne želiš, da si Italijana najde?
Bo že, če bo, sicer pa si bo poiskala službo dostojno človeka in nekaj resno delala.
Registriran od: 17.08.2007
Sporočil: 18603
Re: Tina Maze - težka milijon EUR? [Re: sistemik]
#1429599 - 15.02.2012 20:35
Odgovori na to sporočilo Odgovori Odgovori na to sporočilo S citatom Hitri odgovor Hitri odgovor
Fajn je, da so teme shranjene, bomo lahko čez par let prebiralo modrovanja ob dogodku ko se bosta z Messijem razšla in bo izginil denar
Sicer pa je normalno, da Slovenci dajemo prednost našim, to je bistvo našega obstoja.
Smo pa malo zašli.
Skratka, zaradi te afere molzenja, mi je pa res čisto vseeno za Mazejevo, ampak naj gre čisto na svoje.
Verjetno Lovše ni brezveze rekel, da ima le 10% možganov Majdičeve.
To bi lahko potrjevalo tisto Lovšetovo tezo o 10%.
Je pa lepo medije izrabila, da so lahko pisali o hematomu, pri čemer se ta izraz pogovorno uporablja za bolj resne zadeve, ne pa za neresne modrice.
Po drugi strani pa, dobro da se ji ni "nič" zgodilo, ker to bi bila banalna zadeva, da končaš sezono.
Messi ima dovolj denarja, pa če Tina zmaga ali ne...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Čestitke za zmago, sicer pa pri vsem tem denarju, novem avtodomu itd. je pa ja morala enkrat zmagati.
Prvi tek je imela fantastičen. Messi že šteje dinarčke.