Tihi teden

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Bi me zanimalo tvoje mnenje , ko boš poročen 10,20,25 let, če bo še vedno takšno kot sedaj predvidevaš da bo.

Zakaj se moja 2 ne kregata in nimata tihih tednov? Ker se zmenita, greta na večerjo, naredita bojni plan in to je to...

Jaz se v 23ih letih nisem slisal, da bi se bilo kdo drl na bilokoga. Se zmenis za lokacijo, če gre ljubezen
skozi želodec, bodo sle tudi težave, se poje kaj dobrega, spije kaj finega, pa podebatira v miru...

Isto pri sekini familiji.

In v mojih zvezah je isto, ko začne kira kaj kokodakat, ji povem način kako rešujem spore. Če jih ni pripravljena,
pol itak negre nikakor dalje, ampak dozdaj smo se ze vse zmenli.

To kaj se eni derejo pa mečejo posodo, to je samo znak, kolko balkana še je ostalo v nas...

Problem je edino, ker se slovenci nasploh neznamo pogovarjat.

Za večino težav pa je itak kriv denar, ker je 75% familij zapufanih...

In tista finta z orng večerjo pozdravi še marsikatero težavo!

Mi2 z mojo grema samo na kebab, pa se sploh menit nerabima o problemu, vse rešeno
cool-1.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
In če se ti bo dal po 50X zarad iste stvari delat analizo.
Ja tko je kot je Leprotto napisala, vsaj pri nama. Enostavno se kregaš zarad istih stvari in ko vidiš da nič ne pomaga pa lahko narediš ne vem kaj, pa se isti problem še vedno ponavlja potem pač malo zakolneš pošlješ vse skupaj u tri matrne organe in se enostavno ogibaš partnerja oziroma pogovara z njim dokler si ne pomiriš živcev, ker v nasprotnem primeru je samo vpitje brez effekta. Živci se pa mirijo toliko dolgo kolikor je pač velik problem od par ur do par dni.
Pa ne mi zdaj zakaj potem taki ne grejo - gremo narazen. Tisti ki to pravijo sigurno še nimajo resne zveze in otrok, ker ko je enkrat tukaj resna zveza in družina, si pač rečeš saj bo bolš sam mal bo treba potrpet. To da se kregaš še ne pomeni da partnerja nimaš več rad.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
nekega dne se potem spet začenš normalno pogovarjati - zdaj samo zavisi kaj je kdo po horoskopu, ter kolikojekdo pripravljen vztrajat
smile-1.gif
.

je pa tako....dokler sta še sama dva še nekao pridejo v poštev tile tih dnevi, potempa ugotoviš da to ne gre, pa se raje pošteno spičiš, potem pa normalno dalje.

Kregarija je normalen pojav v zvezi dveh ljudi - i prej ko to ugotoviš bolje zate. Vedno paprihaja do naelektrenja - saj to je logično - stvari je rteba reševati - in potem malo zabliska, zagrmi....ampka po vsaki nevihti spet posije sonce.

tako da...poveš kaj misliš (višino glasu prilagajaš trenutni situaciji) potem pa gremo dalje...ni časa kuhat mulo
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ja, sam bi blo treba tipe utišat pa se ženske ne bi nič pritoževale. Konec koncev ste vi krivi, če so ženske živčne in nataknjene
smirk-1.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
V bistvu ne moremo bit mi krivi da so živčne in nataknjene ker se stvari izključujeta ... če so dobro nataknjene pol niso živčne, če pa so živčne pa vrjetno niso nataknjene ...

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Bi me zanimalo tvoje mnenje , ko boš poročen 10,20,25 let, če bo še vedno takšno kot sedaj predvidevaš da bo.

Bo. Zato, ker smo mladi danes drugačni, kot so bili včasih. Drugačna je vzgoja, okolje, življenje nasploh.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Morda pa ti nisi bil poleg, ko sta se bolj glasno pogovarjala
bonk.gif

Ne poznam para , ki se v 23ih letih skupnega življenja ne bi nikoli sprl,
pa sem že dolgo na svetu.
ne-ne-1.gif

Skregala ja, ampak to kreganje poteka na čisto drugem nivoju, vbistvu kot kak sestanek.
cool-1.gif

Vbistvu se pogovarjata, tudi kletvice ne letijo povprek...

Oba sta imela tudi take sluzbe, kjer se je delavce nadiralo v pogovornem tonu, poklicna deformacija mogoče.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Nikoli mi ni bilo jasno, kako se lahko ne pogovarjaš z možem/ženo oz. partnerjem s katerim živiš skupaj in imaš otroke, po cel teden, nekateri celo dlje???
uf-1.gif

Kaj je s temi tihimi tedni? Ali se potem težave same rešijo ali taki ljudje mogoče nimajo pravih komunikacijskih sposobnosti ali pa je vse skupaj kriva vzgoja?

Jaz osebno lahko vlečem surlo par ur, pol me pa mine, se mi ne da več, mi je že smešno ali pa se ohladim, ampak vedno po nekaj urah.

In koliko časa pri vas traja tihi.....dan....teden...mesec....že več let?
evil.gif

jaz mam pa na to temo od zmeraj eno samo stališče: bedarija, če se dolg nos vleče tako dolgo kot en teden ali celo več
13.gif

namreč, kakor si rekla, Tamara, sem tudi jaz takšna, da se po kratkem času naveličam in se pogovorim in potem je zame zadeva rešena..
če se stvari vlečejo dlje, kar se, kakor vem, pri mnogih, tudi poročnih, parih, potem je razlaga samo ena - užaljen ego.. ampak te ego je potem lahko tudi dolgoročno vzrok za ločitev ipd... imela priložnost se pogovorit z enim tipom, ki se je ločil po 13 letih, dva otroka, nova bajta... kot vzrok je navedel ravno to - obema je blo odveč se pogovarjat zarad egoističnih razlogov..
10.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik brezkomentarja pravi:
mislim, da so moški bolj take sorte da prakticirajo tihe tedne - men tud ni čist tle jasen zakaj.
Boljše si povedat (pa makar bolj glasno), kaj ni v redu in potlej probat zadevo rešit.

Ja, ravno ženščeta tako rada govorite tako, da je treba brati med vrsticami...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Tihi teden to je pri meni najlepši teden grem pa pridem nazaj, pa spet grem, pa spet pridem nazaj, pa nobenga komentarja ali vrašanja kot npr Kje si bil?!
evil.gif

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Ne maram mulanja na sploh. To po moje pomeni, da se nisi pripravljen kulturno in odraslo pogovarjati. In tudi ne maram imeti fanta, ki bi imel mulanje redno na programu.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Jaz tudi najbolj sovražim, če se žena noče pogovarjat z mano. Tolko časa težim, da začne. Zato pri nas doma ni tihih tednov, niti dni v bistvu.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
tema je sicer zašla, vendar v zanimivo smer, zato je delno premaknjena v Čvek. Tu pa le nadaljujte tako kot je naslov

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ja, sam bi blo treba tipe utišat pa se ženske ne bi nič pritoževale. Konec koncev ste vi krivi, če so ženske živčne in nataknjene
smirk-1.gif

glede na to kok ene bluzite, vaši niti ne govorijo ker jim ne dovolite, ker se tok rade poslušate
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.