Ti lahko spletna trgovina kar umakne izdelek?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Imaš prav. Veš kako je. V bistvu sem pri kavi začetnik, ker do sedaj v življenju nisem pil kave in se še učim. Me je boljša polovica naredila odvisnika na Capuccino
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.863
113
S temi brozgami se boš naučil kvečjemu kakšen okus imajo različno sladkane mlečne župe. Kot bi naročil golaž da bi spoznal okus čebule (samo da gre v golaž ponavadi več čebule kot je v teh župah kave).

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Ampak, meni ne pašejo čiste kave.

Trenutno so mi, po preizkušanju, najboj všeč Mocha, Capuccino in Latte Machiato Vanilla.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Pa vidiš ti ceno pri teh fensi zverinah
rolleyes-1.gif

Sicer se strinjam, da dolgoročno je ta kava iz kapsul draga, okolje pač jbg, sej recikliraš ostanke, samo price/performance se mi zdi, da ne odtehta cene, vsaj za moj okus ne.

Meni je najboljši način priprave kave s kavomatom na ročko (torej, tako kot imajo v lokalih), aparat sem vzel nov pred enim letom za 60€, prej sem imel enega vsaj 10 let starega. Če si fan capuccinota, si speniš mleko, če hočeš vanilla late, pač daš isto porcijo kave v večjo skodelico, samo dodaš več mleka in kapljo sirupa, ki ga dobiš v leclercu
smile-1.gif

lp

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Meni preračun pride takole. V Leclercu stane škatla 3.6 EUR. Za vsako škatlo dobiš kodo za 15 točk. Ko nabereš 90 točk, dobiš škatlo po izbiri kave brezplačno, v kateri je nova koda, torej takoj dobiš še novih 15 točk.
Torej, na vsakih 5 škatel dobiš eno brezplačno, torej te efektivno škatla stane 3 EUR.
Notri je 16 napitkov za črno kavo oz. 8 napitkov (1 mleko+1 kava) za mešanice, torej je izračun 19 centov na kavo, oz. 37.5 centov za kapuccino, mocha, machiato,... pa avtomata ti ni treba čistiti.