Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Avto mi je dost grd, se mi pa ne zdi samo resize-an kot npr. Audi. Grde te nove jaguar crash v BMW linije, sedmica pa nikol ni bla lepa...še estetska ne.
ma kaj jaz vem, men noben ni vsec, vse je isto... še najlepši je Z4 ki se mi res dopade po novem, čeprav sem ga na cesti tudi prvič zamenjal za boxterj/caymana oziroma tisti spak od avta od zadaj, ampak okej
Meni je tudi bil grd ko smrt sam pol sem se tudi nekako privadil nanj. Men je sedanja petica pomoje še najlepš sodobn BMW, ostalo je skoraj vse prešlo na riba loook. Pa X5 mi je všeč, X6 je pa tud impozanten, sam pointless.
Kaj pa vem.. po moje niso hotli vec tega sranja, ko se je dogajal s sedmico, sestico.. pa so postali bolj konservativni.. Upam, da ne tako, kot pri Audiju..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.