Težave z Gorenjsko banko zaradi Mastercarda

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Bratu je izgleda pri Mastercard kartici crknil čip in sedaj Gorenjska Banka pričakuje da bo on kril stroške zamenjave kartice, čeprav je kartica fizično nepoškodovana.
Ali je to normalna praksa?

jh07

Pripravnik
22. jul 2007
236
0
16
Ne ni normalna praksa in kolikor vem na drugih bamkah ni tega.
V kolikor gre za okvaro, (razmegnetenje - stare kartice) ti ponavadi prekličejo in izdajo novo brezplačno. Vsaj tko je na sparkasse in nlb.

LP

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
nlb je meni poslala dopis da so mi blokirali mastercard kartico ki je sploh še nisem prevzel ampak je še bila pri njih. Razlog - sum zlorabe. Za novo kartico so hoteli bivših 10.000 SIT.

Toliko o NLB.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Meni so na moji banki do sedaj že dvakrat menjali MasterCard. Prvič mi v Italiji na določenih prodajnih mestih ni čip deloval, drugič pa sem v Srbiji 3-krat vtipkal kao napačno PIN kodo (za drugič in tretjič sem 100%, da je bila pravilna) in seveda kartica spet blokirana (ravno v nepravem času
jezen.gif
). Obakrat dobil novo brez kakršnegakoli plačila, čakal po par dni.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa ja...
Meni so tudi zablokirali MC v času skiminga v Merkurju, pa sem samo drugo dobil po enem tednu...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Npišite še pri katerih bankah. Naj se ve katere banke niso vredne da jih p.s poščije.
Vedno bolj se nagiba k odhodu na Poštno banko in po tistem kar je povedal je to razumna odločitev.