Težave s Training Centrom.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Zadnje dneve imam problem. Grem na turo, jo posnamem, pa ko pridem domov, napravo priklopim na računalnik, pa pri Training Centru stisnem Receive from Device ... pa narediti tisti postopek in .. ne najde ničesar ... niti ene proge.

Kje je tu problem?

Podatki se mi namreč shranjujejo na SD kartico, ker sama naprava ima premalo prostora okoli 70mb, medtem ko imam kartico 4gb.

V čem je tu težava? Hočem primerjati ture in maratone.

Hvala.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Katera naprava?
Nečeloma ni treba "stisnit" ničesar (Forerunner, Edge, ..) da se podatki prenesejo preko ANT agenta v Training Center.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Edge 800.

Vem da ni treba ničesar stisniti drugega, kot da povežem navigacijo preko usbja na računalnik, in v Training Centru kliknem Receive from device in potem bi moglo avtomatsko pokazati na levi opravljene vožnje.

Z Edge 705 mi lepo pokaže vse, z 800 pa nič.

Isto pri Edge 800 je, da ne morem uporabljati funkcije BaseCamp, ki jo garmin podpira ... samo 70mb prostora imam, pa ne morem uporabljati te funkcije, ker imam premalo prostora, microSD kartice pa sploh ne zazna ... da popizdiš ... pa sem sem plačal to stvar, da jo lahko uporabljam.

Včeraj sem bil na Eko maratonu Maribor, pa sem si beležil to gor ... zdaj pa mi je shranilo na kartico, na napravo pa ne, ker so tak škrt bili pri tej navigaciji, da ji niso mogli dati 1gb pomnilnika, pa sem dal za njo 450 eur. Presneta banda.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Ugibam!
Na kartici torej vidiš neko shranjeno datoteko! Prenesi jo na PC, če ni v pravem formatu jo pretvori v history ali workout (tcx) in uvozi v TC.

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
124
Datoteke so shranjene pod (.fit) na Edge 800 .. na onem 705 pa pod (.tcx).

Sicer pa, če ta .fit spremenim v .tcx, mi javi, "The file C:\Users\xyz\Desktop\2011-09-17-09-03-01.tcx does not contain any acticities" ...

Kak to, da je Training center namenjen temu Edge in foreruner, na koncu pa pri 800. TC ne podpira mape ... pa itak je nadgrajen.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Žal nima več idej kako reštit zadevo. Sam imam 705, kolega, ki ima 800 (na drugem koncu Slovenije) pa pravi, da mu dela popolnoma enako kot prej 705. ANT USB ključ ima vedno v PC-ju, ko se približa z Edgom 800 se podatki samodejno prenesejo na Pc in zažene se TC. Nastavljeno ima tako, da se podatki na Edgu potem izbrišejo. Pravi, da dela enako kot 705, ki ga je imel prej. Iz tega sklepam, da TC podpira tic datoteke!
Če ni skrivnost ali kaj drugega priloži tu .tic datoteko, da vidim, če se da kaj narediti.

Nazadnje urejeno: