Po poletni toči sem na pooblaščenem servisu FORD (za FORD C Max 2015) naročil menjavo vetrobranskega stekla in zadnjih luči. Do tu vse lepo in prav oz. ni bilo težav in zavarovalnica je plačala stroške popravila. Težava je nastala takoj ob prvem dežju saj mi senzor za dež ne deluje več kot bi moral. Pravzaprav deluje kot da se mu je zmanjšala občutljivost. Le to sem reklamiral in se dogovoril za termin pregleda. Zapravil sem 2 uri da so mi nato na servisu zatrdili da senzor deluje normalno. Žal temu ni tako in sem jim v dokaz poslal video in se zmenil za nov datum. Žal tudi tokrat ni bilo razumevanja in mi je serviser dokazoval delovanje z zalivanjem šipe...
Glede na dosedaj pridobljene informacije o tej tematiki kaže na to da so pri menjavi šipe nekaj naredili narobe in da tega ne znajo rešit. Sedaj mi predlagajo zamenjavo senzorja pa se bojim da s tem ne bodo rešili težave. Obenem bi mi radi to menjavo zaračunali.
Kakšen je vaš nasvet in ali je kdo imel kakršnekoli podobne probleme.
Za bilokakšen nasvet in info se vam vnaprej zahvaljejm.
Glede na dosedaj pridobljene informacije o tej tematiki kaže na to da so pri menjavi šipe nekaj naredili narobe in da tega ne znajo rešit. Sedaj mi predlagajo zamenjavo senzorja pa se bojim da s tem ne bodo rešili težave. Obenem bi mi radi to menjavo zaračunali.
Kakšen je vaš nasvet in ali je kdo imel kakršnekoli podobne probleme.
Za bilokakšen nasvet in info se vam vnaprej zahvaljejm.