Težava nuvi 3790

vojko62

Zelenc'
25. nov 2013
4
1
3
Zasavje
Imam težavo z vodenjem navigacije.Namreč vsak teden imam vožnjo v Firence in nazaj v Zasavje.Pri vožnji v Itelijo navigacija deluje odlično in me lepo vodi,tudi po obvozih če je treba.
Pri vračanju domov pa se ji malo zmeša in me hoče voditi preko Avstrije v Ljubljano,ali pa preko Zagreba odvisno ali nastavim krajši čas ali pa krajšo pot.
stupid-1.gif

Vsaka ideja bo dobrodošla.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Nekje v karti je najbrž prekinjena cesta.....v eno smer ne v druga pa...poglejta na prehodu čež državo in poročajta v temi o napakah s kartami

Lahko pa probata tud reset naprave......prej si pa shranita priljubljene itd!

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
p.s.
Sem pa ravno opazil, da sem pisal na Garmin in nisem dobil odgovora, bom sedaj še enkrat poslal mail glede napačnih izračunov.
To bi bilo super..ker moram reči, da je to zelo moteče. Nikoli namreč ne veš, ali te naprava pravilno vodi.
@Popotnik: lahko pa ti pošljem tudi sliko če rabiš (če mi poveš kako se zajame zaslonska slika
redface-1.gif
)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Nastavitve/zaslon/omogoci sliko zaslona...

Mas pol na nuviju v screenshots jpg slike

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
To imaš napako na karti, Probaj jo še enkrat dol potegnit. Na mojem Nuvi-ju 756 dela popolnoma normalno.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik TKJJ pravi:
To imaš napako na karti, Probaj jo še enkrat dol potegnit. Na mojem Nuvi-ju 756 dela popolnoma normalno.
Sem že nadgradil karto. Mi je pri prejšnji verziji delalo enako. Na 765 tudi meni dela OK. Očitno je nek bug v 3597.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mogoče tisti dodatki za "pametno" ruto, ki jih osnovni garmini nimajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Domnevam pač, mytrends gs2 file itd.

Jax bi probal samo z img datoteko.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa še traffictrends db file. Pač probati in pogledati izogibanja.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa še traffictrends db file. Pač probati in pogledati izogibanja.
Lahko kakšna navodila, kaj in predvsem KAKO naj naredim. Pa da mi bo še vedno LMT delal.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kak maš kaj izogibanja?

Ker na Oregonu 300 vem, da je mel svojo pamet napram nuviju.

Me je tudi čez avstrijo peljal v lendavo

Najbolje je medi nasjhitrjši čas in ac, plačljive.

Nič dirat.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Nastavljeno imam izogibanje plačljivim cestam. Če tega izogibanja nimam pa dela OK. Ampak to imam namerno, ker nočem vinjete za Graz kupovati. Človek bi pri tako "dragem" in "naprednem" Garminu pričakoval, da to ne bo težava