teta ne govori???

oldtimer

Zelenc'
8. mar 2012
11
0
1
Včeraj sem na garminu namestil nove karte , dela vse v redu, le danes sem ugotovil da navigacija sicer dela odlično, le "teta" je čisto tiho. Hm čudno za žensko ???:D
bonk.gif

Prosim če mi lahko kdo pomaga
hvala

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Ob pritisku ikone in preklopih menijev imaš zvok, ali pa za POI točke- opozorila na radarje, omejitve itd?

oldtimer

Zelenc'
8. mar 2012
11
0
1
ja vse ostalo dela . hm ravno mi je povedala da ni signala satelitov ( ko sem notri), ko sem šel pa ven da mi pove pot pa nič

oldtimer

Zelenc'
8. mar 2012
11
0
1
Teta je spregovorila !!!!!!! Ko sem še enkrat updejtal z webupdaterjem se pa je teta kr oglasila tko da zdej dela. Kaj je blo prej narobe ne vem. vem pa da zej dela.
Hvala

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Enako je blo pri meni. Kolegu nabašem nove karte, pa rečema grema sprobat. Grema na en pir v najbližjo štacuno. Jo vpišema not, itak vema da morama enkrat desno in enkrat levo in grema lepo pešake do ošterije. ... Mater babnca pa kar tiho, čeprav v križišču Garmin pokaže desno.. Si mislim pa saj nisem nor, ni prva navigacija ko sem jo mel v rokah. Ja in tisti dan za foro vpišema še njegov domači naslov. In glej ga zlomka, babnca v auto spregovori... Zgleda da mora bit hitrost pač malo višja če imaš avto označen ...