Winterreifentest 2024 | ÖAMTC
28 Winterreifen in zwei Dimensionen im Test - Ergebnisse sehr unterschiedlich.
www.oeamtc.at
Dokler ne gledas 17sveta trojica spet v vrhu.
Še 16 iz Marca 2024Mogoče še lahko sem damo teste celoletnih gum:
The Best All Season Tires for 2024 / 2025 - Tire reviews and ratings
This is the 2024/25 Tire Reviews All Season Tire Test! For this test, I have selected six of the best all season tires in the large 235/35 R19 tire size, and I'm using a MK8 VW Golf GTI to find out ...www.tire-reviews.com
Upam da so boljše kot polaris 5, ki jih imam jaz. Prvo leto dobre, potem pa poraz sploh na mokrem. Se počutim da mam berlinga z 300+ konjiJaz sem pa letos vzel Barumke - Polaris 6 , pa da vidim kako se bodo obnesle.
Cca 80 po kosu.
Saj to me skrbi pri vseh znamkah ker do sedaj sem edino pri Michelinu zasledil da reklamirajo oprijem do konca...Upam da so boljše kot polaris 5, ki jih imam jaz. Prvo leto dobre, potem pa poraz sploh na mokrem. Se počutim da mam berlinga z 300+ konji
Fixed.Saj to me skrbi pri vseh znamkah ker do sedaj sem edino pri Michelinu zasledil da reklamirajo oprijem do konca...asfalta.
to sem ravno opazil, pa mi ni jasno, zakaj niso Alpin 7 testirali ......mal me čudi da so Alpin 6 testirali, saj je že 7 zunaj
V bistvu 6ke sploh ni več na cenikih
tudi to sem pogrešal, ja, iz nekega neznanega razloga Bridgestone pnevmatike s Toyotami res dobro funkcionirajo ...Em? A Bridgestone jim pa ni plačal, da testirajo njihove gume?