Test pomivalnih strojev

22. jul 2007
13.875
1.898
113
124
Hvala vsem za ideje.

Včeraj zvečer sva šla z ženo v trgovino in nabavila:
Electrolux EEG48300L. Zdej pa čakama, da nama ga pripeljejo.

Prvo sem bil odločen za enega Bosch-a ampak v pogovoru s prodajalcem sem se odločil za tega. E. ima inox kad in 5let garancije, kar Bosch nima.

lp
matej_
Če ti je dosedanji zdržal 15 let, potem plastična kad ni nek ključni faktor pri nakupu.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.205
732
113
Ne vem katero Bosch serijo si gledal, ampak tudi Bosch ima možnost 5 letne garancije, če registriraš izdelek. Trenutno imajo še akcijo, da vrnejo 100eur. Prav tako ima korito iz nerjavečega jekla, vsaj od serije 4.
glede sem serijo 4.
ta ki, sem ga gledal nima inox korita.
tudi možnosti podaljšanja ne. (neka ascent linija ima samo podaljšanje=
vrnejo 70€ ampak samo pri točno dveh modelih serije 4 (cena nad 680€)

• Všeč mi je
Reactions: Pepe in aljoman

tony

Guru
23. jul 2007
9.949
1.646
113
Hvala vsem za ideje.

Včeraj zvečer sva šla z ženo v trgovino in nabavila:
Electrolux EEG48300L. Zdej pa čakama, da nama ga pripeljejo.

Prvo sem bil odločen za enega Bosch-a ampak v pogovoru s prodajalcem sem se odločil za tega. E. ima inox kad in 5let garancije, kar Bosch nima.

lp
matej_
Z 12 let starim E. PSjem sem sam zelo zadovoljen. :zmaga:

Na ta novem verjetno gumbi niso več fizični ampak touch? Kako dolgo traja program AUTO Sense?

jezek

Guru
24. jul 2008
4.059
1.727
113
Edina prednost jeklenega korita je tisje delovanje. Zacnejo pa puščat na spoju s kadicko, kar se pri plasticnih zgodi redko

javr

Guru
6. dec 2011
1.975
1.156
113
rabim novega pomivalca, stari je po 10 letih začel puščati.
Vgradni, 45 cm, Gorenje ali Bosch, do 500€.
Pri Bosch gledam "Prilagodljivo polnjenje in pametno daljinsko upravljanje pomivalnega stroja s pomočjo aplikacije Home Connect." : ne rabim ničesar daljinskega in pametnega in aplikacije za nevemkaj. Edino kar rabim je časovnik, da nastavim čez koliko ur naj začne pranje.
Gledam na Shoppster in BigBang : Gorenje je par deset evrov cenejši na BigBang, Bosch je par deset evrov cenejši na Shoppster.... kakšen predlog?

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan
Pri Bosch gledam "Prilagodljivo polnjenje in pametno daljinsko upravljanje pomivalnega stroja s pomočjo aplikacije Home Connect." : ne rabim ničesar daljinskega in pametnega in aplikacije za nevemkaj. Edino kar rabim je časovnik, da nastavim čez koliko ur naj začne pranje.
Gledam na Shoppster in BigBang : Gorenje je par deset evrov cenejši na BigBang, Bosch je par deset evrov cenejši na Shoppster.... kakšen predlog?
avoid gorenje.......
https://www.ikea.com/si/sl/p/froeslunda-vgradni-pomivalni-stroj-ikea-500-10568167/ od oka je to whirlpool grupa (starejši pomivalci so imeli take oznake glede 3 košar, kot jo ima ta stroj)

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.051
87
48
Spreglej Gorenje...in kupi Boscha!

• Všeč mi je
Reactions: tony in sajkek

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.125
-1.471
63
Lani smo menjali komplet gospodinjske aparate. Vzeli smo vgradnega Bosch SMV4ECX21E v Big Bangu, kjer je bil skoraj 100 eur cenejši kot v Merkurju recimo. Ugodna cena je bila tudi na Aliansi. Takrat je imel tudi Bosch neko akcijo, kjer so vrnili 50 eur kupnine.
Ima 5 let garancije in 10 na prerjavenje ter še podaljšano 3- letno garancijo s strani Boscha. Se je bilo pa treba registrirati na njihovi strani. Tam imaš vse stroje, garancije, navodila, dodatke...

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

javr

Guru
6. dec 2011
1.975
1.156
113
v mojem cenovnem dosegu ima Bigbang 2 Boscha, Shoppster pa 5. Kakšen bolj konkreten nasvet? Moram pa še vračunati vnos v stanovanje v 1.nadstropje brez dvigala in odvoz starega.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.125
-1.471
63
Zakaj vračunati vnos? To lahko dva desca brez problema prineseta v 1. nadstropje, odvoz imaš pa itak do komunale brezplačno. Če imaš pa tist transportni vozek za po stopnicah, pa lahko vse sam narediš.

Glede stroja, mi smo po pol leta vsakodnevne uporabe, zaenkrat zelo zadovoljni. Sploh glede svetovanja v Big bangu, dostave in odvoza starih aparatov.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.878
11.736
113
bi te rad videl, tisto kak boš samo vlačo po štengah...mal supermena si anede. za kakšnega 20kg bekota bi še ti verjel... ce pa stopiš v normalni rang 70 do 100kg, je pa game over.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.878
11.736
113
Noben pomivalc nima 70g ali več.
nop
1744613621418.png

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.392
177
63
Od kod pa si?

Če si iz osrednje Slo potem pokliči servis Sojer.

Imajo dobre cene in vnos v stanovanje.