Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pred 40 leti sem to rešil s Horgoško rdečo papriko.
Zastava 850 (ne fičo!) je v Piranu začela s puščanjem, do Senožeč sem moral dvakrat dolivati in seveda hladiti motor, potem sem v trgovini kupil zavojček Horgoške rdeče paprike in je bil nekaj mesecev mir.
Dobri stari časi, ko si lahko odtrgan jermen zamenjal z žabami od punce. (pa še brez žab je bila potem
BTW tesnilca se nej nebi smel dajat v hladilni sistem, ampak odpravit napako, sam folk vse vliva, češ da pomaga, v nekaterih primerih ja, v drugih pa povzroča več škode kot koristi, tako kot pri dodatku v olje, ki se ga ne sme dajat.
Citat: Uporabnik alpine pravi:
Men je puščalo eno tesnilo, pa sem ga pred pol leta vlil notri in je nehalo puščat v tem času nobenih znakov pregrevanja.
Citat: Uporabnik alpine pravi:
BTW tesnilca se nej nebi smel dajat v hladilni sistem, ampak odpravit napako, sam folk vse vliva, češ da pomaga, v nekaterih primerih ja, v drugih pa povzroča več škode kot koristi, tako kot pri dodatku v olje, ki se ga ne sme dajat.
tesnilec se itak da v avto kjer je popravilo nesmiselno. Recimo kaka kanta stara, kjer je hladilnik dražji od avta.
Če pa kdo to vliva v avte kjer se še popravilo splača je pa itak smotan.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.