Kdor jo naroči danes, jo dobi že jutri. Kriza za Teslo?
Prodaja električnih avtomobilov v Evropi je letos zrasla za tretjino, Teslina prodaja pa se je kljub temu prepolovila. Kje so razlogi in zakaj ni čakalne vrste za novi model Y?

tist je že v osnovi predrago, če je še gor 25%,,nobenga ne gane. za denar prat je ok.Če bi EU uvedla proti carine za USA avte, je Tesla z malimi modeli na varni strani.
Razen modela X in S tam pa zna boleti.
Pa kakšni Mercedes GLS pa BMW X5 tisto je pa USA.
no brainer, tisti ki so se kručili so jih tak kupli, teh je zmanjkalo..Reala pa je da je avto 10k predrag za to kako je naret kako zgleda in podobno. Ko drek udari po ventilatorju, smo tu. Folk pač ne razsipava z denarjem za generične AI odlitke.![]()
Kdor jo naroči danes, jo dobi že jutri. Kriza za Teslo?
Prodaja električnih avtomobilov v Evropi je letos zrasla za tretjino, Teslina prodaja pa se je kljub temu prepolovila. Kje so razlogi in zakaj ni čakalne vrste za novi model Y?siol.net
To je Temu verzija TesleZa poznavalce kolko baksov pride ta model Tesle z tako oznako. Naj bi bil Dual motor..
Origigi fotka modela...To ni nič original, vse nachbau; nalepka + "kevlar" cca 20-30€.![]()
Edini e model na katerega sem porabil skljoc za fotko dosedaj. Cena no koment..S Plaid bi lahko bil, ampak kot rečeno znak in "kevlar" sta dodana.
123.000€ brez popustov.
Pa še to si fejkanega slikal.Edini e model na katerega sem porabil skljoc za fotko dosedaj. Cena no koment..
Hanzi je nekje razlagal da je s takim trakom prage oblepil. Sem že pomislil da je njegovo vozilo.Pa še to si fejkanega slikal.
Sem najprej na mali sliki mislil da je kak DKVjevc spimpal svojega A5.![]()
Nizozemc po tablicahHanzi je nekje razlagal da je s takim trakom prage oblepil. Sem že pomislil da je njegovo vozilo.![]()
Niže-doli-zemac z nederland tablicami.Nizozemc po tablicah
Noro, kako se lepo sveti!Lahko rečete karkoli, meni je okusno spimpana. Ne preveč, ravno prav, da se ve, da mu ni le pralni stroj.