Teslo v Tesli Y

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.275
799
113
EU
Me prav zanima, kakšen učinek ima sedaj vse to, zdaj ko pada prodaja Tesel, ker jih vedno manj ljudi hoče zaradi Muskovih izpadov, tudi na rabljene Tesle. Nekako bi moralo iti v spirali vse navdzol.

• Haha
Reactions: jonny77

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.275
799
113
EU
Ne, saj nisem potencialni kupec, ker ne verjamem, da so Tesle dobra vozila, kaj šele sedaj ko so postala naci vozila.

sad

Guru
24. avg 2007
21.330
9.944
113
To iz izkušenj?
Trdota podvozja je na nivoju nemških SUV premij X3 kompanije z osnovno opremo oz. fedrami
Ne, ker nove še nisem vozil. So pa praktično vsi reviewerji sedaj začeli na veliko šinfat staro, kako je poden od podvozja, da nova je pa top shit.
Tak da.
PS: Tisti kamen od X3 (po možnosti še z M podvozjem in 20 colami gor) je pa res nekaj, kar je udobno za vozit. :valjamse:

• Haha
Reactions: Bakki33

sad

Guru
24. avg 2007
21.330
9.944
113
Me prav zanima, kakšen učinek ima sedaj vse to, zdaj ko pada prodaja Tesel, ker jih vedno manj ljudi hoče zaradi Muskovih izpadov, tudi na rabljene Tesle. Nekako bi moralo iti v spirali vse navdzol.
Glede na to, da Tesla napoveduje pad prodaje, niso ravno najboljši obeti.
Ampak ej, btk za to, ker Tesla ni podjetje, ki proizvaja avtomobile, ampak je sedaj AI in robotika glavna. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.734
2.440
113
Pomurje
Ne, ker nove še nisem vozil. So pa praktično vsi reviewerji sedaj začeli na veliko šinfat staro, kako je poden od podvozja, da nova je pa top shit.
Tak da.
PS: Tisti kamen od X3 (po možnosti še z M podvozjem in 20 colami gor) je pa res nekaj, kar je udobno za vozit. :valjamse:
Prvi so @darjani
p.s. ja moral bi napisati neudobni

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.334
1.444
113
sem šel pogledat na razvit zahodni trg in se tule začne.. od 31 dalje

so pa take kot tvoja premium rdeča barva od 32700 in 32800 - minus 3kilo

... za 30kilo se takoj znebiš nacimobila. uf preveč sem ponujal. vzamem nazaj.

Sem kar na tekocem s cenami, ker gledam po tujini, zato stojim za svojimi besedami:

Hanzi ga proda za 34 takoj, sploj ce je long rang s 40kkm.

Ta tvoj pink je iz Latvije, to je prvo. Drugo je model performance, rabljenega bi se jaz izogibal. Z namenom se kupi performance. Ves kak je ta namen.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.136
2.937
113
Ja pa sej ni problema zapelte se v nemcijo po avto. Jaz sem prejsnja dva isto sel iskat, sej je res simpl. Je pa res da sem jaz raje vzel od avtohiš z dobrimi ocenami, se mi zdi vseen mal bl zihr. Ja, jaz sem prej cene komentiru ker sem gledal 23 letnik kot je moja, tako da seveda je 22 par jurjev manj. Kot rečeno, sem z mojo zadovoljen, tako da prodajat ne mislim, če bi mi pa kdo prišel z denarjem in jo želel kupiti za približno tako ceno kot so na avto netu pa bi razmislil. Drugače pa kot rečeno, v de je sigurno vecja izbira in verjetno se da kaksnega jurja prišparat, tako da le pot pod noge, lahko tud povem kako poteka uvoz, saj ni nobena znanost in lahko to vsak sam nardi. :zmaga:

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Samo Svoj

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.334
1.444
113
Ja pa sej ni problema zapelte se v nemcijo po avto. Jaz sem prejsnja dva isto sel iskat, sej je res simpl. Je pa res da sem jaz raje vzel od avtohiš z dobrimi ocenami, se mi zdi vseen mal bl zihr. Ja, jaz sem prej cene komentiru ker sem gledal 23 letnik kot je moja, tako da seveda je 22 par jurjev manj. Kot rečeno, sem z mojo zadovoljen, tako da prodajat ne mislim, če bi mi pa kdo prišel z denarjem in jo želel kupiti za približno tako ceno kot so na avto netu pa bi razmislil. Drugače pa kot rečeno, v de je sigurno vecja izbira in verjetno se da kaksnega jurja prišparat, tako da le pot pod noge, lahko tud povem kako poteka uvoz, saj ni nobena znanost in lahko to vsak sam nardi. :zmaga:

Od oka.. kaksni so stroski uvoza? Recimo vse od poti gor, nazaj, tablice in vse potrebno?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.059
2.979
113
Pri lastnem šparanju 100€ gor z vlakom/flixbusom ali letalom, tablice 15 dni 300€, eventualno spanje z zajtrkom 50-70€, hrana na poti, A vinjeta + tuneli cca 50€ + tvoj čas; z 500-700€ prideš skozi.
A ja + polnjenje/tankanje po D tarifi. ;)

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.136
2.937
113
Ja, tako nekako, tukaj pa se homologacija, sem ze pozabil nekih 100-200€ pa potem dmv ki ti ga furs odmeri, to si lahko izracunas online. Pri meni je obakrat trajalo skoraj en mesec da se je furs zmigal. Sem pa med covidom bmw 5 dal pripeljati dol na sleperju si, pa me je kostalo 500€ pa je bilo malompo vezah in baje ugodno (iz berlina), tako da je verjetno to zdaj se drazje.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.059
2.979
113
Homolomo je natančno 115 in kusur. 111,xx je identifikacija (prepisovanje COC IN prometne iz tujine, 4,yy je obrazec - danes plačal, cena pri vseh enaka.
DMV napoved preko E-davkov vložil v četrtek, danes dopolnil s homolomo, jutri bo položnica - brez da bi vezo uporabil.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.948