Žena ni garažirana, jo mam v spalnici. Polnim jo pa bolj redno in hitrej.Kaj zaj, žena je tudi na voljo![]()
čakamoMe prav zanima, kakšen učinek ima sedaj vse to, zdaj ko pada prodaja Tesel, ker jih vedno manj ljudi hoče zaradi Muskovih izpadov, tudi na rabljene Tesle. Nekako bi moralo iti v spirali vse navdzol.
Ne, ker nove še nisem vozil. So pa praktično vsi reviewerji sedaj začeli na veliko šinfat staro, kako je poden od podvozja, da nova je pa top shit.To iz izkušenj?
Trdota podvozja je na nivoju nemških SUV premij X3 kompanije z osnovno opremo oz. fedrami
Glede na to, da Tesla napoveduje pad prodaje, niso ravno najboljši obeti.Me prav zanima, kakšen učinek ima sedaj vse to, zdaj ko pada prodaja Tesel, ker jih vedno manj ljudi hoče zaradi Muskovih izpadov, tudi na rabljene Tesle. Nekako bi moralo iti v spirali vse navdzol.
Prvi so @darjaniNe, ker nove še nisem vozil. So pa praktično vsi reviewerji sedaj začeli na veliko šinfat staro, kako je poden od podvozja, da nova je pa top shit.
Tak da.
PS: Tisti kamen od X3 (po možnosti še z M podvozjem in 20 colami gor) je pa res nekaj, kar je udobno za vozit.![]()
sem šel pogledat na razvit zahodni trg in se tule začne.. od 31 dalje
so pa take kot tvoja premium rdeča barva od 32700 in 32800 - minus 3kilo
... za 30kilo se takoj znebiš nacimobila. uf preveč sem ponujal. vzamem nazaj.
Tole je bilo novo 60+kak me to razpizdi
danska
nemčija
3 sekunde brskanja, nisem se poglabljal (še)
pa minus 3kilo subvencije.
Ja pa sej ni problema zapelte se v nemcijo po avto. Jaz sem prejsnja dva isto sel iskat, sej je res simpl. Je pa res da sem jaz raje vzel od avtohiš z dobrimi ocenami, se mi zdi vseen mal bl zihr. Ja, jaz sem prej cene komentiru ker sem gledal 23 letnik kot je moja, tako da seveda je 22 par jurjev manj. Kot rečeno, sem z mojo zadovoljen, tako da prodajat ne mislim, če bi mi pa kdo prišel z denarjem in jo želel kupiti za približno tako ceno kot so na avto netu pa bi razmislil. Drugače pa kot rečeno, v de je sigurno vecja izbira in verjetno se da kaksnega jurja prišparat, tako da le pot pod noge, lahko tud povem kako poteka uvoz, saj ni nobena znanost in lahko to vsak sam nardi.![]()