Teslo v Tesli Y

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.545
2.316
113
Pa kaj to drkajo s temi knofi in ročkami? Da so brisalci in špric knof na ročki od smernikov je super rešitev

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.435
1.441
113
Treba izkoristit cajt, dokler Trump ne ejecta Elona, ker ga dejansko več ne potrebuje.
Sedaj so ga že ejectali iz direktnega dostopa Trumpu v Beli hiši. Čakam, da ga še iz DOGE.
Potem bo pa spet imel cajta za Elonizme.

tony

Guru
23. jul 2007
9.762
1.540
113
Tesla je znižala max hitrosti, da lahko na avte pokne mehkejše in udobnejše gume (...).
Tudi Tesla bo enkrat ratala resna firma... Po naključju sem včeraj prebiral prodajni katalog za e32 s konca 80ih (še preden se je švabska industrija dogovorila za splošno omejitev na 250 na uro), kjer se je BMW pohvalil, da so na 750iL omejili končno hitrost na 155 mph tudi zato, da so lahko na avtu gume, ki zagotavljajo več udobja pri nizkih hitrostih...

No, ampak to so bili časi 15 colskih felten... :)

tony

Guru
23. jul 2007
9.762
1.540
113
Mi je čudno, da so sploh še ročke ali gumbi na volanu. Sem pričakoval glasovno upravljanje v tako naprednem vozilu :p
"tesla, leu žmigouc!"

[tesla, z italjansko-ameriškim naglasom iz Brooklyna, AI brezhibno oponaša uno seksi smrkljo iz Črne vdove, pri čemer ga slovenščina nič ne zmede, in tudi govori nazaj slovensko!!!]: zavijam levo...

• Haha
Reactions: delavec44

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.283
755
113
V EU, deželi regulacije zamaškov na flaškah, pač na veliko diskutiramo o žmigovcih ...

Medtem pa v ZDA ...

Ja, zamaški na flaškah... Sem zadnjič odprl kremo za zobe, spustim zamašek in PADE na tla!! :fredi: :eek:
Sem bil prepričan da je pritrjen kot na ostalih plastenkah in glej ga vraga NI bil! :(;) Upam da kdo od evropskih poslancev ne čita Alterja ker bo obelodanil ta problem! :sprasujemse:

• Ljubezen
Reactions: WeWatchingYou

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.099
11.195
113
telo glasovne zadeve se pomojem ne primejo tako kot je bil plan. kolk je ze to v avtih 20 let, vsaj od pam. telefonov dalje... pa ne gre in ne gre. al se motim.
al je bolj problem slovenstvina in njene vragolije?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.097
2.883
113
Sem malo pozen, ampak na Y-lonki mi ni še niti en poblendal, da naj bi ga zaslepil, pa tudi ko gledam izjemno lepo izklaplja snop tudi na ovinkastih cestah. Na bavarcu G31 sem pa parkrat dobil nazaj kakšen poblisk od nasproti vozečih. So bile pa na splošno luči na bavarcu boljše.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in jonny77

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.245
7.028
113
pri taščici
Na Y svetijo (dolge)v stilu mornarske majice. To sem opazil ze na testni voznji.
Pa ne vem ce ima snisel tako visoko v krosnjo svetit.
V ovinke pa ne sveti in peljes v "slepo" serpentine

sad

Guru
24. avg 2007
21.229
9.862
113
Sem malo pozen, ampak na Y-lonki mi ni še niti en poblendal, da naj bi ga zaslepil, pa tudi ko gledam izjemno lepo izklaplja snop tudi na ovinkastih cestah. Na bavarcu G31 sem pa parkrat dobil nazaj kakšen poblisk od nasproti vozečih. So bile pa na splošno luči na bavarcu boljše.
Sem že zgoraj zapisal: poblendal ti ni še noben, ker se to zgodi za zelo kratek čas, na pamet stotinko. Toliko da te zaslepi, potem pa zatemni. Še preden uspeš poblendad zatemni. Ti glej snop, kaj dela z njim. Če posveti na pokrov motorja ali celo vetrobransko steklo tudi samo ''za stotinko'', potem zaslepi nasproti vozečega.

• Haha
Reactions: Najbolji

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.097
2.883
113
Sem že zgoraj zapisal: poblendal ti ni še noben, ker se to zgodi za zelo kratek čas, na pamet stotinko. Toliko da te zaslepi, potem pa zatemni. Še preden uspeš poblendad zatemni. Ti glej snop, kaj dela z njim. Če posveti na pokrov motorja ali celo vetrobransko steklo tudi samo ''za stotinko'', potem zaslepi nasproti vozečega.
Verjemi mi da gledam zelo pozorno. Samo zatemnjevanje snopa deluje super.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

sad

Guru
24. avg 2007
21.229
9.862
113
Potem pa imaš očitno pravilno nastavljen snop. Ali pa je še kakšen vmesni update rešil zadevo.
Bom pozoren, ko bom naslednjič srečal Teslo.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.844