Teslo v Tesli Y

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.692
11.636
113
Tesla ne predstavlja da je to isto delovanje, predstavlja pa da je končni učinek enak, od avtopilota do asstence in varnostni sistemi. To pa očitno samo s kamero ne gre. Ali?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.263
6.535
113
Imela je zdaj pa več nima.
In kdor pričakuje, da bo isto delovanje lidarja in kamere, pa naj bo to Musk, je bedak.
Bedak nekoga označuje za bedaka. Jaz dobro vem kaj kamere zmorejo in kaj lidar. In če nekdo stestira vozilo s kamerami in primerja drugo vozilo z lidarjem, ter opozori množico ljudi, da so samo kamere kot varnostni sistem pomanjkljive (ki po Teslino naj nebi bile), smo zdaj tile bedaki, ti pa pameten. Jebe lud zbunjenog. Ah Đoni, še enkrat. Aplauz za tebe :aplauz:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.844
2.487
113
Pomurje
Bedak nekoga označuje za bedaka. Jaz dobro vem kaj kamere zmorejo in kaj lidar. In če nekdo stestira vozilo s kamerami in primerja drugo vozilo z lidarjem, ter opozori množico ljudi, da so samo kamere kot varnostni sistem pomanjkljive (ki po Teslino naj nebi bile), smo zdaj tile bedaki, ti pa pameten. Jebe lud zbunjenog. Ah Đoni, še enkrat. Aplauz za tebe :aplauz:
Prispevka sploh nisem gleda, ker sem se ustavil že pri screnšotu in kameri na tesli. Kaj testiraš če bo itak pogrnil.

Očitno so kupci teh avtov res taki bedaki, da jim mora en ta test v živo demostrirat.

Test je na nivoju:
potrebno opozorilo, da se mačko ne sme dan v mirkovalovko na fenanje, po kopanju
In še en aktualen primer opozorilne table, prepoved kajenja, spodaj mora imeti napisano, prepoved kajenja, ker prečrtani čik je premalo.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
6.036