Teroristični pokol v nakupovalnem centru

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik blackberry pravi:

OECD ocenjuje da je 80% slovenceljske populacije funkcionalno nepismene, ti si eden izmed teh osebkov.

bonk.gif

13.gif

Black

Zal bos moral to etiketo sebi pripisati na celo. Zapisati kako je vsak terorist musliman glede na dogajanje v EU pomeni da si (vsaj) blago neinformiran. Ce ti ne kapne, pa verjetno ne......

Zadnji "terorist" ,ki je pobil 69 otrok je bil kristijan/ateist (vsekakor pa ne musliman)...... pa je sla cela tvoja teorija nekam... .kajne?!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.170
1.960
113
Emona / Carnium
KSZ
Fajn bi bilo, če raja ne bi onanirala na tovrstne članke. Kaj je bil "motiv" za te kriminalce, ve kdo (ker nisem spremljal zadeve)? Meni se zdi, da gre za marketing oz. PublicRelations akcijo neke organizacije oz. mreže.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Islam ni vera, ampak je politična ureditev.

Black

kar seveda ni res.....

100% je res

islam je politična ureditev, ki se skriva za vero

Black

Islam je nacin zivljenja. Glede na to da je temelj Islama zapisan (in v podrobnosti razlozen) in nespremenjen od zacetka je trditi da kdorkoli karkoli skriva malce ...
stupid-1.gif
Ze sama beseda pomeni pokorscina Bogu. vseh pet temeljev Islama predstavlja prav to. Bos zapisal se kako populisticno floskulo?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
KSZ
Fajn bi bilo, če raja ne bi onanirala na tovrstne članke.
well said!

Citat:
Uporabnik mistique pravi:Kaj je bil "motiv" za te kriminalce, ve kdo (ker nisem spremljal zadeve)?
Baje da nasprotvanje prisotnosti kenijske vojske v Somaliji, ki je tam zaradi dogovora z uradno somalijsko vlado, ki se že vrsto let bojujejo z islamisti.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
No ja. Tud vsak teroroist ni mulsiman, je pa definitivno bolan.

Ta rek sem enkrat nekje prebral in sem si ga zapomnil.

No ni čisto vsak terorist musliman, 95% teroristov je muslimanov, drugih 5% pa je kakšne druge vere.

Black

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
problem je, ker preveč posplošujete: kot prvo je velika razlika med pripadnikom Hamasa in pripadnikom Al Kaide. Sta pa oba dana v kategorijo 'teroristov'.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Krav&konj, easy, ali se meni samo dozdeva ali vidva res zagovarjata teroristične pokole?

Je z vama vse ok?

Kaj je vzrok temu, da taka dejanja zagovarjata?

Black

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
problem je, ker preveč posplošujete: kot prvo je velika razlika med pripadnikom Hamasa in pripadnikom Al Kaide. Sta pa oba dana v kategorijo 'teroristov'.

Budala je vedno budala, ni razlike!

Black

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Čudno, ker vedno, ko so v igri muslimani, sta tam tudi vidva?

Distanciramo se mi, neverniki, ki enačimo vse debile vsake vere, vsake rase in barve kože.

Za nas, so vsi enaki, vi pa jih poskušate branit.

Za mene je vsak terorist [cenzura], musliman, čeh, armenec, američan...

Vsak od njih je budala.

Ni pa moja krivda, da je 95% teroristov muslimanov.

Black

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Good for you - osebno sem vedno želel razumeti, zakaj nekdo nekaj dela - torej zakaj se 15-letni Palestinec opasa z eksplozivom in razstreli v judovskem kinu. Enostaven odgovor je 'ker je zmešan musliman' - so pa stvari v realnosti veliko bolj zapletene, kar pa zahteva branje knjig in podobno, za kar pa vi nimate časa.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
No ja. Tud vsak teroroist ni mulsiman, je pa definitivno bolan.

Ta rek sem enkrat nekje prebral in sem si ga zapomnil.

No ni čisto vsak terorist musliman, 95% teroristov je muslimanov, drugih 5% pa je kakšne druge vere.

Black

ce ni babica je pa dedek
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik blackberry pravi:Ni pa moja krivda, da je 95% teroristov muslimanov.

Black

Seveda ni, tvoja krivda je samo da imas oprane mozgane...
Ti si del civilizacije ,ki je nastal na ubijanju otrok (ce ze dlakocepimo) ze od zacetka. Tudi danes se lastne otroke prostituira, tuje pa drzi v lakoti ali ubija. Sistematicno in v miljonih. Ne tako dolgo nazaj so na teh prostorih otroke metali v peci (pri tem muslimani eksplicitno niso zeleli sodelovati btw). Skozi dimnike je slo nekaj miljone ljudi. Koliko je bilo otrok bos sam izracunal ,ker je to ocitno zelo vazno. Danes miljoni otrok umirajo v Afriki zaradi interesa zahodnjakov. V Indiji&Kitajskem&co zivijo kakor suznji da lahko Zahod kuje ekstra dobicek. Koliko teh je otrok bos spet ti izracunal. Ves koliko otrok je umrlo v Iraku zaradi interesov Zahoda? Afganistanu? Siriji? Palestini? Ves da govorimo o 1mio + ljudi? Ves kako mizerno zgleda total vseh teroristov na tem planetu poleg te stevilke?

Potem se pa pojavi talent ,ki nekaj filozofira o veri miljarde Zemljanov zaradi smrti nekega posameznika ali skupine posameznikov (o kateri nima blage veze btw). Ko bos to enkrat dojel bos vedel tudi kako otrocje je driskanje v stilu "kako nekdo lahko ubije otroka".

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Zopet vidva, kot v tandemu...

Bravo, clap-clap

Resnica je ta, da je še vedno 95% teroristov muslimanov, tako da tudi vajino zanikanje in zagovarjanje ne drži vode.

100% teroristov je zabitih
100% teroristov je sociopatov
100% teroristov je opranoglavcev
100% je izmečkov

Za mene so vsi enaki in enakopravni.

Vendar med teroristi prevladujejo muslimani in tukaj se debata konča.

Če imata drugi podatek, mi prosim dokažita, da je večina teroristov katolikov, budistov, judov, marsovcev, nemcev, avstrijcev, čehov, slovenceljnov....

Black

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Zopet vidva, kot v tandemu...

Bravo, clap-clap

Resnica je ta, da je še vedno 95% teroristov muslimanov, tako da tudi vajino zanikanje in zagovarjanje ne drži vode.

100% teroristov je zabitih
100% teroristov je sociopatov
100% teroristov je opranoglavcev
100% je izmečkov

Za mene so vsi enaki in enakopravni.

Vendar med teroristi prevladujejo muslimani in tukaj se debata konča.

Če imata drugi podatek, mi prosim dokažita, da je večina teroristov katolikov, budistov, judov, marsovcev, nemcev, avstrijcev, čehov, slovenceljnov....

Black

A res? Hkrati je pa nekaj zabitih in opranih sociopatov uspelo ugrabiti potniska letala v najbolj razviti drzavi na planetu in jih zabiti v center zahodne civilizacije. Po uradni zgodbi seveda
priden.gif
Poleg tega so zivi in aktivni kljub temu da jih preganja vsaka tajna sluzba na tem planetu. Po uradni teoriji seveda.

Glede na to da si ti podatek izvlekel iz riti se mi zdi debata rahlo debilna ampak vseeno. Ce bos primerjal zrtve v Evropi (lahko vzames samo zrtve IRA+ETA) in primerjas z vsemi muslimanskim teroristi zadnjih 100let (pa pomnozis parkrat ce zelis) bos videl v kaksni manjsini so. Enako velja za ostale dela tega planeta.
stupid-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.783
113
In se boš že izjasnil? So tile teroristi naredili prav? Jih podpiraš? Al boš enkrat po čudežu celo obsodil njihovo ravnanje.
Je že čas za odgovor, ne znova kazanje na druge, kaj so pa xyz naredili.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Se opravičujem, ampak ali ste nekateri res omejeni? Ali ločite med podporo nečemu in iskanjem razlogov, zakaj se je to zgodilo?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če drži, da je tale Hussein res musliman, potem si blizu resnice:

Med pripadnike WASP-a ga nekako ne moremo štet.
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In se boš že izjasnil? So tile teroristi naredili prav? Jih podpiraš? Al boš enkrat po čudežu celo obsodil njihovo ravnanje.
Je že čas za odgovor, ne znova kazanje na druge, kaj so pa xyz naredili.

Zakaj bi jaz moral kogarkoli obsojati? Zakaj bi moral ti ali katerikoli kristijan/ateist obsojati pri cemer nisi imel nobene veze?!
Po defaultu obsojati ali nekogarkoli bi bilo zelo hinavsko.