Teritorialčeva smrt: sumijo, da ni bila nesreča

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Človek je zavzel Ložnico (glej napis na sliki v Delovem članku iz Linka) in spraznil nenormalno gromozanska skladišča orožja JLA v njej. Vsi mogoči pisci knjig o prodaji orožja v začetku 90ih let pišejo o tem, kam vse je to železje šlo (hint: še zdaleč ne samo k TO).

Če se je odločil kaj ščivkati, potem...
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Sumljivo ...
Samo na koncu se prašujem zakaj bi nekdo ki je ob osamsovojitvi zaslužil miljone, potem še miljone ob nakupu Patrij, hotel biti še vedno premier z 4000 eurov plače.

Jaz bi se verjetno z veseljem sončil do konca življenja nekje v Dominikani.

B81

22. jul 2007
37.007
10.535
113
Čudno res, kako le gleda nba vse peezdarije po svetu. Po moje mora tale tvoj bog k okulistu, ker kot zgleda ga močno vid je.be.
Capito?

B81

22. jul 2007
37.007
10.535
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne skrbi, vse vidi, samo za take kot si ti mu dol visi. Razumeš?

To razumem. Potem mu dol visi tud za npr. 12 letnico (znanko), ki umre za melanomom? Pa pri hiši verni, tvoje sorte.
Razumeš, dojemaš ti sploh, kaj pišeš?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

To razumem. Potem mu dol visi tud za npr. 12 letnico (znanko), ki umre za melanomom? Pa pri hiši verni, tvoje sorte.

Eni ne bodo nikol dojel. Meni je soseda pred tremi leti rekla, da sem antikrist, ker delam v nedeljo in da nas bog kaznuje zato z vremenom; bila so neurja. Ko sem omenil, da je stolklo tudi tistim, ki hodijo v cerkev je utihnila.
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.007
10.535
113
Ne ne, to je vse lepo in prav, pa jebemusunce če starejši hodijo v cerkev že od malega ajde, preprosta raja, ki mora verjet v nekaj...

ampak da en pubec tak zagret svetohlinec, ki že "dela greh" s tem, ko jebe normalno rajo, to pa ni več res.
uh, ta stvar bo še za premislit.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sumljivo ...
Samo na koncu se prašujem zakaj bi nekdo ki je ob osamsovojitvi zaslužil miljone, potem še miljone ob nakupu Patrij, hotel biti še vedno premier z 4000 eurov plače.

Oblast je huda droga.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.175
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Kaj se šopiriš, žal je deklica ena od mnogih, katero je prezgodaj poklical k sebi, če pa imaš probleme s tem, je pa tvoj problem. Za vsakega je že od spočetja naprej napisano kako in kaj!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sumljivo ...

Oblast je huda droga.

ne. motiš se.

s padcem oblasti se menja zakone, menjajo se igralci. pri nas se menjajo samo pozicije igralcev. če, ko bo slovenija zmožna zamenjat igralce, bo sledilo...

poglejmo srbijo in miloševiča
egipt
tunizijo

dejmo bolj demokratično
francija
izrael

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
[
Kaj se šopiriš, žal je deklica ena od mnogih, katero je prezgodaj poklical k sebi, če pa imaš probleme s tem, je pa tvoj problem. Za vsakega je že od spočetja naprej napisano kako in kaj!

Res prijazen bog, da po njegovi volji umirajo otroci.
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
[

Res prijazen bog, da po njegovi volji umirajo otroci.
priden.gif

men ni jasno kako uspe spisat vsem kitajcem CV, k se pa tko hit rojevajo..al pa šiptarjem..a ne..njim ga alah veliki piše.

sam ti si..smotan k sarma. a ni najbolje za vse okrivit virtualno in potem je svet lažji.