Temnenje stekel

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kot opažam nimaš o tem veliko "pojma", kaj šele praktičnih izkušenj, tko da pozabi.

Sicer pa sem preveril bolj podrobno in dojel zakaj so tako u nulo zatemnjene...ni folij, serijsko je.
smirk-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sodeč po tem kar piše....

Nisem prav nič falil. Če bi imel praktično izkušnjo bi samo napisal kako stvar poteka in je to to. Tako pa se spodtakne ob to, ko sem napisal da so v nulo zatemnjene (kvalitetno).

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
evo jaz sem se pa odločil da šip nebom temnil vsi majo neke zlatarske cene nad 150€ :D
za 100e bi dal takoj
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
za 100€ ti jst zatemnim.

Če prov razumem folija je 20€ , 80€ bom zasluzu, ti bos prsu cez poceni, kvaliteta pa nima veze,sam da je poceni.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
kvaliteta s ceno nima veze. tudi če nardi za 100€ ma še vedno lep zaslužek. ne si metat peska v oči. sory samo 120€ pa ni vredno tiste 3 ure dela. bi z veseljem temnil doma pa nemorem zaradi glupega potrdila o strokovni montaži.
in glede na to da sem temnil celo bajto doma in stanovanje pri teti ni treba pametovat kaki znanstvenik moreš bit, da to nardiš.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz sem že tudi bral marsikaj o kom. Vedno bo nekaj nezadovoljnih strank, to je normalno.

Jaz sem že dal 3 avte tja temnit in je bilo vedno narejeno dobro in koliko sem zadnjič videl, mu še kr laufa. Če sem nekje zadovoljen, se pač po storitev vrnem. Enostavno.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sodeč po tem kar piše....

Nisem prav nič falil. Če bi imel praktično izkušnjo bi samo napisal kako stvar poteka in je to to. Tako pa se spodtakne ob to, ko sem napisal da so v nulo zatemnjene (kvalitetno).

Praktično izkušnjo? Ne, nimam je. Imam pa praktičnE izkušnjE. In to z kar nekaj avtomobili, obiski in klici na LPP, glede na to, da delam .. recimo temu .. s smrkci .. ah .. imaš prav. Raje me ne poslušaj. Ko pa rečeš, da imaš zatemnene v nulo, pa itak vsi (le jaz ne) to razumejo, kot kvalitetno narejeno .. Bom raje tiho .. uči se na praktični(h) izkušnja(h)
zmaga.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ti se kr tolč po glav .. predlagam pa, da greš najprej s tem tvojim podaljškom ega na cesto, pa plačaš kazen, ko te ustavijo in se potem tolčeš po glavi .. boš vsaj imel dober razlog
zmaga.gif

Dokaži, da ne gre za tvoj ego, pa zaključiva debatirenje o tem tukaj in zdaj, ker sva že waaaay off topic ..

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne vem o čem bi sploh glumil stabo, zato sem že takoj napisal da nimam kaj.

Niti ne vem kaj te moti, napisal nisi nič on topic, sicer pa tudi ne veš, pač sem probal dobit izkušnjo enega, kateri je že imel tak primer.

V slo sem pa že dostikrat temnil, mam zatemnjene vse svoje avte in tudi družinske.