Mi je včeraj poslal sliko modema - neko kitajsko sranje z alixpressa za 20e, tako da bi bilo mogoče pametno probati z nečim boljšim. Če ne bo boljše se pa tudi nagibam k fix storitvi, edino no vem koliko jih nudi samo internet brez tv ali kaj podobnega..Pol pa je to žalost.
Preveri kako so kaj drugi operaterji A1, Hot.
Ali pa kaj od Telekoma.
Ali pa da se kakšna fix storitev naredi, ker Mobilni internet je vedno bolj v božjih rokah ko se zabaše celica.
No jaz sem jih zamenjal z A1 ker na moji lokaciji imajo porazne hitrosti na 4g, 5 g pa sploh ni.
A1 pa leti 650Mbit na isti lokaciji.
Preveri, če je slučajno nastavljen kak ponovni zagon modema vsak dan.Mi je včeraj poslal sliko modema - neko kitajsko sranje z alixpressa za 20e, tako da bi bilo mogoče pametno probati z nečim boljšim. Če ne bo boljše se pa tudi nagibam k fix storitvi, edino no vem koliko jih nudi samo internet brez tv ali kaj podobnega..
Malo se mi dozdeva da je to ja, mamo plan danes preveriti.Preveri, če je slučajno nastavljen kak ponovni zagon modema vsak dan.
Če rabiš delovanje 24/7/365 brez minimalnih prekinitev, mogoče mobilni še ni zate. vzameš stacionarno in daš mobilno za rezervno povezavo. Če pa doma ne moreš preživeti 10 minutne prekinitve 1x na dan, je pa spet drugo
200/20 kabelskazanima me nekaj glede hitrosti interneta pri Telemachu. V paketu EON LIGHT je po novem hitrost 200 Mbps za prenos in 50 Mbps za oddajo podatkov. Vendar te nove hitrosti niso navedene na spletni strani, kjer je še vedno navedena stara hitrost. Ali to pomeni, da je moja dejanska hitrost lahko nekoliko višja ali nižja od te? Kakšne so vaše izkušnje s to zadevo?
A je kdo tu gor, ki dela na telemachu, ker to prosjačenje preko telefona mi res ne diši.