Pri enih programih imam tako, pri enih dela... Resetiral modem in komunikator, pa nič...Še ima kdo težave na eon smart boxu ob ogledu za nazaj, da mu ne prikazuje slik v časovni premici, ko se pomikaš naprej ( preskočiš reklame)?
To opažam, da ne deluje od predvčerajšnjim, ko je bil izpad eona.
Sem klical včeraj na Telemach, so resetirali in kljub temu ne prikazuje časovne premice pri ogledu za nazaj.
Zdravo
Meni zadnja dva dni, vsak dan zahteva vpis kode za Eon Smart TV aplikacijo. Vsak dan znova moram registrirati mojo Smart TV.
Še kdo z enakimi poblemi?
Včeraj gledal fuzbal na Akanalu in SK. Na SK je slika porazna, pa bi naj bili HD.
Ali zakupijo slabšo kvaliteto strema?
Jaz imam od včeraj EON box, od prej pa kartico v TV in app. Slika na boxu je večinoma slabša - je priznal tudi njihov monter/zaganjalec boxa. Zdaj uporabljam TV preko kartice in coaxa, box pa za ogled nazaj, ker je boljša up. izkušnja kot app.Opažam na kakšnem programu, da je slika skoraj negledljiva.
Bo treba zalaufat BOX in primerjat smart app in box po kvaliteti slike...
Lepo tebi.Sestrica je na telemahu en mesec in že težave. Tudi njim je nekaj štrajkal TV. Ji je deklca takoj povedala, da ker je iz LJ območja in ker ma Philips, da bodo težave. Iz prve!!!! Sestrica ji je povedala, da je iz dolenjske in da ima Hisense, je iz telemahove strani reboot zadoščal. Zdej čakam, da bodo tarnal še za telefonijo. Meni se pa smejijo, ker veliko plačujem za telekomunikacije. Sej sem trpac, sam po eni strani je fajn da sem dosegljiv 24/7, da vse dela je pa tudi fajn. Ni pa fajn občutek, ko dobim položnico od Telekoma.
Verejm, da bom zamenjal operterja, ko se bodo s katerim pohvalili v naši okolici. Ni cenovno ugoden telekom.Lepo tebi.
Jaz pa z Telekomom nimam sreče, hitrost je max 30 mbit proti 600 mbit na Telemachu, pa poleti sploh nisem rabil iti ven gledat, če nevihta pride, ker je že pol ure pred njo slika zamrzovla.