Ma Telemah je potiho podražil naročnino za en Euro.
To je bilo prejšnje leto. Sedaj so porabili vse finte, tako da nimajo več kaj napisati za izgovor.A ni bla to una fora, da če si šel na eRačun, ti niso podražli?!
Imajo. Saj veš energenti, pa to.To je bilo prejšnje leto. Sedaj so porabili vse finte, tako da nimajo več kaj napisati za izgovor.
Tako imam sam pri telemahu. Od rutera gredo utpji do stpjev oz. do smart tvja.trenutno pri T2 (telekom optika), predvsem zaradi cene razmisljam da grem spet nazaj na telemach
Vezavo po hiši imam narejeno tkole:
- modem v kleti (isti prostor tako optika kot telemach koax)
- iz modema mi gre UTP naprej na ruter in po hiši do smart TV (T2 app) in pa v drugo sobo (T2 skatlica)
Je tako možno tud pri telemachu? Al rabim do vsakega TV vlečt koax?
no k men je njihov support (ajd prodaja) pisalaTako imam sam pri telemahu. Od rutera gredo utpji do stpjev oz. do smart tvja.
no k men je njihov support (ajd prodaja) pisala
"koaksialni kabel pride do modema. Za namestitev EON boxa pa je potrebno napeljati tako koaksialni kabel kot UTP."
kar mi je velik "no-go" - da bi moral vlect koaksialca po celi bajti
A telemach ima smart TV app? deluje? ogled nazaj pa vse? kaksn problem?
msenjur - kolk nizjo ceno so ti ponudili?
k sem si naredil tabelco - kolk me pride kateri ponudnik v dveh letih.. in cifre so divje
Da, ce zelis gledat v zivo. Sam imam samo utp in morm, ko prestavim kanal, enkrat stisnem gumb nazaj, tako da gledam sekundo ali dve nazaj.no k men je njihov support (ajd prodaja) pisala
"koaksialni kabel pride do modema. Za namestitev EON boxa pa je potrebno napeljati tako koaksialni kabel kot UTP."
msenjur - kolk nizjo ceno so ti ponudili?
k sem si naredil tabelco - kolk me pride kateri ponudnik v dveh letih.. in cifre so divje
no k men je njihov support (ajd prodaja) pisala
Ne rabiš, če se zmeniš, da ti dajo OTT box. Tisti nima COAX priključka.Sem TV povezal preko WiFi v omrežje. EON in VOYO laufata normalno preko aplikacije na TVju.
Za EON Box pa rabiš LAN+koax. Preko koaxa laufa TV "v živo", preko LAN pa gledaš za nazaj in video klub.