V hiši imam eno specifikacijo: eno kartico uporabljam za SmartWi delilnik, eno v enem Tv-ju i eno v DVD/Bluray snemalniku.? Imam isto koaksialca in premuum eon in en smart tv in tri eon boxe. En box uradno, dva neuradno, gledas sekundo nazaj. Zakaj imas conax kartice?
Kako to misliš dva neuradno, če seveda ni skrivnost.........kakšen poseben privilegij ali dogovor s prodajalci....? Imam isto koaksialca in premuum eon in en smart tv in tri eon boxe. En box uradno, dva neuradno, gledas sekundo nazaj. Zakaj imas conax kartice?
Hmm...naročil sem še dva boxa. Od rutera do tvjev je mrežni kabel potegnjen, po klicu so aktivirali dodatna boxa in ker ni koaks. kabla, ne moreš gledat v živo, ampak samo nazaj, tako da prestaviš za sekundo nazaj. Nekaj so omenjali dodatno naročnino, ampak sem rekel, da imamo že od Kabel TV naprej največje pakete in da gremo potem raje na telekom...Kako to misliš dva neuradno, če seveda ni skrivnost.........kakšen poseben privilegij ali dogovor s prodajalci....
Plačujemo pošteno, ne vem zakaj bi se pustili izsiljevati, moramo vedeti, da oni živijo od nas......Nehajte se javno hvaliti s posebnimi dogovori, ker jih boste napeljali k temu, da bodo začeli “čistiti”.
Drugače so pa “pravila igre” zapisana v splošnih pogojih poslovanja in opisu paketa. Kar je preko tega je treba doplačati, narediti k poseben deal al pa enostavno biti tiho, ker očitno kršenje pogodbe zadaj.
In ne - nisem s TM, niti se mi kaj preveč ne dopadejo (čeprav sem njihov naročnik), a sistema “znajdi se” nočem in ne morem zagovarjati.
edit: typo
Klikneš na svoje podatke v moj telemachu in nato prva podstavka EON naprave.Na PC se hočem prijavit na eon.tv in mi napiše "Registrirali ste največje dovoljeno število naprav."
Se prijavim na moj telemach in ne najdem, kjer lahko izbrišem naprave oz. je cel dizajn spremenjen
Mi lahko prosim kdo pogleda, kateri IP in kakšen DHCP razpon je privzeto nastavljen pri Telemachovem Ubee EVW32C modemu?
Že v naprej hvala
Hmm, kdaj je Telemach dvignil upload? Nekako se ne spomnim te novice, vidim pa, da je v profilu upload 200 pri EON Premium. Tudi dela z 200 Mbit.
Pri naročniku na EON Light na optiki je 200/50, na koaksialcu pa 200/20. Pri EON full na kabelski je 500/50.
Tudi Telemach ti brezplačno potegne do hiše.Glede optike...
Telekom me posiljuje z obvestili o brezplačnim priklopom na optiko.
Kako pa je z Telemahom?
Kdo potegne optiko do hiše? Na parceli so mi pustili prazne alkaten cevi...