Klical si pa kam?
Klicni center telemacha, stisnil številko za nove naročnike...
Povedal, da sem star naročnik in da verjetno ne bom več, če ni popusta...
Klical si pa kam?
Hvala, bom to kar z njihovim gostovanjem združila. Samo da se dokopljem do naročniških podatkov.Klicni center telemacha, stisnil številko za nove naročnike...
Povedal, da sem star naročnik in da verjetno ne bom več, če ni popusta...
Zgleda da imajo vsi precej podobno. Glavno je, da moraš kot stari naročnik vprašat, ker če ne, ti ne javijo, da je šansa kaj dobit (Telemach)...
Pri Telemachu je popust za stare naročnike vezan na to, koliko let si pri njih (tako mi je vsaj povedala v poslovalnici, kamor so me napotili po klicu).
Dobil sem (seveda spodaljšanjem za 2 leti) 50% popusta za eno leto... Ker sem pač rekel, da naj dajo "nekaj dovolj dobrega" ali pa grem drugam...
Prav ta popust sem dobil kot obstoječi naročnik, čeprav na klicnem centru o tem niso hoteli nič slišati. Pa sem pisal na info in prilimal njihov drobni tisk s spletne strani, kjer je pisalo, da popust velja za obstoječe in nove naročnike. Popust so mi odobrili in drug dan s spletne strani umaknili, da velja tudi za stare naročnike.Verjetno ja za 24 mesecev...
Mislim, da je uporabnik Breyton celo nekje omenil, da ce se prav zmenis dobis tudi kot obstojeci narocnik popust za 40% 1 leto, ce se vezes ponovno za dve leti na oranznem diamant oaketu.
Ja, jaz sem na T2, moji doma doma pa na Telesmehu, pa še njihovo inštalacijo gostujejo Domadoma imam enake probleme s programsko shemo kot ti.Prav ta popust sem dobil kot obstoječi naročnik, čeprav na klicnem centru o tem niso hoteli nič slišati. Pa sem pisal na info in prilimal njihov drobni tisk s spletne strani, kjer je pisalo, da popust velja za obstoječe in nove naročnike. Popust so mi odobrili in drug dan s spletne strani umaknili, da velja tudi za stare naročnike.
jagababa ali nisi ti na T-2? kajpace je pisal za Telesmeh.
Ja, jaz sem na T2, moji doma doma pa na Telesmehu, pa še njihovo inštalacijo gostujejo Domadoma imam enake probleme s programsko shemo kot ti.
emmm. med nami je skoraj 200 km razdaljeA ni šanse, da greste vsi ali na Telemach ali T-2?
Pa uporabiš dodatno opcijo - če ne boste dali, smo skupaj (ista družina)..., bomo pa šli drugam (poveš enim in drugim)...
emmm. med nami je skoraj 200 km razdalje
bom preverila, hvala za nasvet.Razdalja nima veze. Družinski paket je družinski paket - poskusi, pa boš vidla...
bom preverila, hvala za nasvet.
Pri telemachu?Moraš uspet - v interesu obeh je, da imajo "vse" pri sebi...
MB - LJ je samo 126km, pa deluje...
Pri telemachu?
V EONu preko PCja lahko urejaš programe oziroma narediš svojo listo priljubljenih.EON omogoča samo gledanje TV preko računalnika in ne omogoča nobenega urejanja.