Citat:
Uporabnik matix pravi:
No, sem odšel v TS in je prodajalec pogruntal, da potrebujem copate za "normalno stopalo", med drugim mi je priporočil Nike TRI-D RUN III, katere sem nato tudi nabavil, so bile pa med cenejšimi - mislim da 80e, ponujal pa mi je tudi take za 130e, ampak ne vem... preprosto škoda se mi zdi dat 130e, da bi potem ugotovil, da stvar še vedno ni taka, kot bi morala bit... če bi pa imel 100% zagotovilo, da me bodo superge rešile muk v kolenih, bi pa tudi 150e+ dal za njih !!
Nato sem šel na probni tek in moram rečt, da je razlika prej/sedaj kar velika... desno koleno (katero me je prej od obeh najbolj bolelo), je bilo zdaj čisto OK, brez bolečin, v levem kolenu pa še vedno ni v redu in me še vedno boli, tako da sem moral spet predčasno zaključit s tekom!
Se pravi, nekaj napredka je, vendar še vedno ni OK!
A je možno, da se bo levo koleno mogoče kaj "privadilo" na nov copat?
Kar se tiče glukozamina: to zadevo sem "nevede" jemal preteklih par mesecev (mama mi je dala neke tablete, ko so se začele bolečine - Osteo Bi-Flex in sem šele zdaj pogruntal, da je to v bistvu glukozamin), ampak zaradi tega se ni nič popravilo.