tehnika gledanja

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Kar vidim.
tongue-1.gif
So pa sončna očala res dober pripomoček. Še en plus za poletje.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
To sem zelel prebrati. Sej smo socialna bitja.

Zdaj pa resno pitanjce. Imaš očala, višje razvito bitje (moški) te gleda, ti je všeč. Kakšno tehniko "gledanja" uporabiš, da mu namigneš, da ima pri tebi pobožno šanso za osvojitev?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Nimam tehnike. Menda se vse to da prebrati iz govorice telesa. Glavni predatorji so pa ponavadi alfa samci ali pa čiste kontre, ki nimajo več ničesar izgubit.
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Gledanje sem dal namenoma v narekovaj, zato me zanima kaksna je tvoja zavedna govorica telesa, sej ne da bi te iskal, imam sam sabo dovolj obveznosti.
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
U jebemtiš ti maš pa celo strategijo gledanja. Kaj žena pa nič ne gleda?

Na naših plažah (kokr jih imamo) je razgled bolj bogi. Moram rečt, da je bilo v Grčiji hu hu hu za gledat, clo kakšne bejbike ne morš verjet, tipi so bli pa tko hudi, da enostavno ni blo besed, to sem jih kar objemala.
srce-1.gif
Takih scen manjka v zategnjeni Sloveniji.

majč

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Na naših plažah (kokr jih imamo) je razgled bolj bogi. Moram rečt, da je bilo v Grčiji hu hu hu za gledat, clo kakšne bejbike ne morš verjet

h-u-n-g-a-r-i-j-a

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
tipi so bli pa tko hudi, da enostavno ni blo besed, to sem jih kar objemala.
srce-1.gif

majč

A mormo vsi vedt da si bla načvakana na partiyu?
evil.gif

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
mene pa zanima, zakaj se je sploh vrnila, ce je blo tm tko dobr? Aja. Nesreca nikol ne pociva... Ne klic hudica, pravjo. Sej, sej, ampak kva, k zmeri sam pride...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Eh... če gre men kej na živce, mi gre pa to, da dejansko moški mislijo da gremo ženske na plažo, plesat, naročit pijačo, samo zato da bi privabile poglede in dobesedno VSAK misli, da je alfa samec in se napihuje ko žaba.
Primer: Sem šla s kolegom zadnjič za vikend na morje malo, se njemu zlušta hladen drink in grem jaz iskat (sva metala kovanc, lol). Pridem do šanka, okoli njega 5 posušenih rjavih prekel s sončnimi špegli gor, me pregledajo od nog do glave, nakar začnejo; Kako pa to da si sama, a si s prjatlco, kaj pa piješ, dej mal se used sem,... skratka primitivne izjave, nakar mrko pogledam in rečem, da sem s fantom. So utihnil v sekundi.
Zdej pa resno ej, pleševa s prjatlco enkrat pač tko kot se pleše, pa že pride mim skupina tipov in se nalima zraven. Ko so ugotovil, da ne bo NIČ so začel; Pa kaj pol sploh ven hodte če ne iščete tipa?
Ja mislm, kle so mi pa živci popustil in sem rekla; A če maš tipa, to pomen da pol pa ne moreš in ne smeš več ven hodt, ampak se morš sam še doma zadrževat al kaj?? Dolge surle, neki so se kao posmejal in šli k drugima dvema.

Kdo zdej teži komu in kdo da komu mir, lepo prosim. In ja, ravno zarad tega teženja js ne gledam nikogar dalj kot pol sekunde če je moškega spola na takem kraju da bi lahko moje sekudne poglede že pretvoril v misel, da mi je ful hud.
rolleyes-1.gif

Tko da čist štekam punce ki dejansko to napišejo, ker vem da to tudi mislijo.

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Po temle tvojem pisanju bi lahko sklepali, da si u iber huda bejba. Zgleda, da ravno to hočeš doseč, ampak k sreči imamo dokaze, da temu pač ni tako.
Velikokrat sem v različnih družbah, pa še nikol se ni naredil, da bi težil eni bejbi. OK, če jih je nekak tolko, kot nas, pol pade beseda, dve, včasih tud kaka bejba, ampak ... da bi šli pa besedni gangbang na eno, pa ne ... tko, da nisi ravno prepričljiva.
Kar se pa tiče plesa, te pa potolažim, da so se obesli na tvojo kolegico. Tkole, da boš nocoj lažje zaspala, ker te v bistvu nihče ni nadlegoval.
Ampak, kot že rečeno, če si človek nečesa močno zaželi, se mu ponavadi izpolni.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ne nisem uiber huda bejba, sem že doživela da se spravljajo na vsako ki mimo prileti, samo da nima ravno 100 kil. Pač ena bo že padla, ane. In škoda tok besed kot si jih ti vložil da si mi reply-al, ker vse to sem že sama vedela.
smile-1.gif

Me pa zelo zanima, kdo še vedno shera moje stare fotke ali celo nove. Raje mi to napiši kot nekaj, kar mi je že kristalno jasno.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Prvo kot prvo, Tjaša ni švoh baba.
evil.gif

Zdej pa, da ti objasnim te stvari.

Citat:
Eh... če gre men kej na živce, mi gre pa to, da dejansko moški mislijo da gremo ženske na plažo, plesat, naročit pijačo, samo zato da bi privabile poglede in dobesedno VSAK misli, da je alfa samec in se napihuje ko žaba.
Primer: Sem šla s kolegom zadnjič za vikend na morje malo, se njemu zlušta hladen drink in grem jaz iskat (sva metala kovanc, lol). Pridem do šanka, okoli njega 5 posušenih rjavih prekel s sončnimi špegli gor, me pregledajo od nog do glave, nakar začnejo; Kako pa to da si sama, a si s prjatlco, kaj pa piješ, dej mal se used sem,... skratka primitivne izjave, nakar mrko pogledam in rečem, da sem s fantom. So utihnil v sekundi.

Noben od teh prekel ni bil alfa samec. To so bebčki, ki se oglašajo samo, ko imajo okoli sebe družbo, da se frajerišajo pred kolegi. In potem seveda poslušaš te bedarije, pa kako se bo ena punca usedla k 5 dedijem k šanku?? Kaj, a potem jo bodo pa vsi grupno nategnili oz. jo bo samo edeni n bo to, to?? V takšnem primeru ti je najboljša opcija a) ignore (lahko se delaš, da sploh ne razumeš jezika), b) pikrost (na kratko zabiješ kajlo), c) neposrednost (najbolj glasnemu se malo nasmehneš, požmrkneš, mu rečeš kakšno sladko, nato pa ga pošlješ v qrac, ker je kao preveč grd). BTW ... kako lahko greš s kolegom na morje?

Citat:
Zdej pa resno ej, pleševa s prjatlco enkrat pač tko kot se pleše, pa že pride mim skupina tipov in se nalima zraven. Ko so ugotovil, da ne bo NIČ so začel; Pa kaj pol sploh ven hodte če ne iščete tipa?
Ja mislm, kle so mi pa živci popustil in sem rekla; A če maš tipa, to pomen da pol pa ne moreš in ne smeš več ven hodt, ampak se morš sam še doma zadrževat al kaj?? Dolge surle, neki so se kao posmejal in šli k drugima dvema.

To ni nič. Morala bi it plesat v kak diskač, kjer je polno nigerjev. Oni so tako agresivni, da skoraj posilijo ženske na plesišču. Ko pa naletiš na takšne papke, sama veš, zakaj si tam. V vajinem primeru je šlo za "zabavo brez kurbarije", zato bi lahko na vprašanje "Pa kaj pol sploh ven hodte če ne iščete tipa?" rekle "Zato, ker ste pregrdi". Tako se zaključi zadeva na hitro brez težav. Če bi priletela nazaj kakšna kontra opazka, se nasmehneš (ti maš tak obrazek, bi to znala) in greš stran.

Citat:
Kdo zdej teži komu in kdo da komu mir, lepo prosim.

Dedi težijo ženskam, to je dejstvo. Sej vidiš že na forumu. Polno nekih polizancev, ki duhovičijo z nekimi čudnimi komentarji in opazkami ... jaz se večkrat počutim, kot da bi bral osnovnošolce. In večina folka je takšnega. To, da te pa zunaj napadajo, je pa, jah, bi rekel neko nujno zlo, ko greš ven. Paač tako je, moški haklajo ženske in najbolj zagreti pazijo na vsak detajl.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:

Kar se pa tiče plesa, te pa potolažim, da so se obesli na tvojo kolegico. Tkole, da boš nocoj lažje zaspala, ker te v bistvu nihče ni nadlegoval.
Ampak, kot že rečeno, če si človek nečesa močno zaželi, se mu ponavadi izpolni.

evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
zato bi lahko na vprašanje "Pa kaj pol sploh ven hodte če ne iščete tipa?" rekle "Zato, ker ste pregrdi". Tako se zaključi zadeva na hitro brez težav.

confused-1.gif