Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Torej naj se pelje do naslednjega tehničnega, pa naslednjega... Ni vrag, da ne bo nekje našel nekoga, ki bo razumel situacijo (še posebej če zraven pokaže polico, da ima stekla zavarovana).
Saj ne, da bi izgledalo, kot da se hecam, ampak moja stara kišta je v zrak spustila manj CO2 kot TEŠ, pa me noben ni razumel ...
So mi rekli, da moram lambdo sondo zamenjat ... morda bi jo morali tudi na TEŠ, ne vem ...
Odvisno od starosti. Ampak mislim da vsi avtomobili prodani po letu 2000 (se mi zdi) morajo serijsko imeti desno zunanje vzvratno ogledalo in toliko vzglavnikov, kolikor je avtomatskih varnostnih pasov.
Citat: Uporabnik Roberto pravi:
Odvisno od starosti. Ampak mislim da vsi avtomobili prodani po letu 2000 (se mi zdi) morajo serijsko imeti desno zunanje vzvratno ogledalo in toliko vzglavnikov, kolikor je avtomatskih varnostnih pasov.
Če ima avto serijsko meglenke in ne delujejo, je to osnova za padec na tehničnem pregledu, pa precej avtov meglenk ravno tako nima serijsko. Kar je na avtu vgrajeno serijsko bodisi naknadno, mora biti homologirano in delujoče.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.