Ja, samo še vedno pa z tipko back ne osveži "Neprebranih prispevkov", ker je določena tema še vedno vidna v "Neprebranih prispevkih". Če pa greš po prebrani temi spet na tipko "Neprebrani prispevki" pa teme ni več.
Nočem težit, toda ne dela.Urejeno.
Nočem težit, toda ne dela.
Tako pač je. Meni se ne zdi smiselno gledati celo piramido, če pa me slučajno zanima za nazaj, pa vedno lahko kliknem in pridem do originalne objave, ki ima mogoče še kaj drugega citirano.Pa zakaj, če grem na "Odgovori" citira samo zadnji post ne citira pa tudi komentarja, ki je bil citiran v tem postu.
Ja, samo še vedno pa z tipko back ne osveži "Neprebranih prispevkov", ker je določena tema še vedno vidna v "Neprebranih prispevkih". Če pa greš po prebrani temi spet na tipko "Neprebrani prispevki" pa teme ni več.
Urejeno.
Nočem težit, toda ne dela.
Lahko, da ste testirali v "Kaj je novega" toda v"Neprebrani prispevki" še vedno ne deluje!Sedaj deluje tudi opcija neprebrani prispevki. Testirali smo "Kaj je novega".
Pa zakaj, če grem na "Odgovori" citira samo zadnji post ne citira pa tudi komentarja, ki je bil citiran v tem postu.
To je čist brez veze in popolna zmešnjava, ker potem sploh ne veš na kaj si citiral oziroma odgovarjal. Če hočeš nekaj povedat, kot je recimo sedaj je to povsem nemogoče.Tako pač je. Meni se ne zdi smiselno gledati celo piramido, če pa me slučajno zanima za nazaj, pa vedno lahko kliknem in pridem do originalne objave, ki ima mogoče še kaj drugega citirano.
To storiš tako, da na dnu postov, katere želiš citirat, klikneš na "Odgovori".
Zanimivo, da pri starem pa tak pogled pa ni opazno upočasnjeval stran.3. Ta možnost ne bo izvedljiva, ker takšen pregled upočasnjuje stran - ob vsakem listanju tem v forumu je potrebno nato zraven pridružiti še tabelo z objavami, pogledati kateri je v temi zadnje neprebrano sporočilo in prešteti, koliko je novih. Glede na to, da funkcionalnost ni out-of-the-box razvijalci že vedo zakaj temu ni tako.