TEFAL FZ 7000 Actifry

sppela

Zelenc'
14. jun 2009
12
0
1
no glede tega actifrya bi tole povedala. jaz sm šla v merkur in mi je prijazna prodajalka povedala da je tudi za rižote in golaže. da se lahko da tudi dunajca na pol.. tko da mislim da bi ga kupila če je res za golaže in rižote, sam če je pa sam za pomfri in meso je pa res brez veze tudi če je zdravo.

jurre

Zelenc'
30. nov 2008
23
0
1
uporaba je res malo omejena, od danes dalje se malo bolj. Hoteli smo speci krompircek, kot ponavadi, pa je na zacetku peke naredilo BUM, se pokazal ogenj iz masine in krompircek je bil posut s crnino, ki je po celi kuhinji. Gratis se smrad po zazgani plastiki v celem stanovanju.
bonk.gif

na sreco se garancija, jutri nesem to smradece cudo nazaj
evil.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik jurre pravi:
uporaba je res malo omejena, od danes dalje se malo bolj. Hoteli smo speci krompircek, kot ponavadi, pa je na zacetku peke naredilo BUM, se pokazal ogenj iz masine in krompircek je bil posut s crnino, ki je po celi kuhinji. Gratis se smrad po zazgani plastiki v celem stanovanju.
bonk.gif

na sreco se garancija, jutri nesem to smradece cudo nazaj
evil.gif

No moja je po dveh letih še kot nova, pa je ogromno v uporabi
wink-1.gif

jurre

Zelenc'
30. nov 2008
23
0
1
saj sem narobe gledal, kupljena je bila oktobra 2008, se pravi je zdaj en mesec po poteku garancije
jezen.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Stara tema, vem. Ali se ta zadeva sploh kaj razlikuje od pečenja v pečici, ki ima program kroženje vročega zraka?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.587
113
Jaz zdaj gledam tole, ker zdaj vsakič ko se mi zalušta pohanje naročam domov in imam eno vprašanje. Se da notri normalno narediti tudi pohan sir. Pa kakega dunajca. Ali mora biti to vse na mikro dele razrezano (kot je pomfri). Več pa ne rabim, samo za to troje.