Tečna

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
@malcomX: težave z razumevanjem besedila?
@Mitzy: nam se zares ne da v vsakem trenutku določene situacije secirati do prafaktorjev (zakaj, zakaj pa tako, kako pa to, kaj če bi.....). Naučiti se moraš izbrati pravi trenutek, pa ne boš tečna, včasih malo potrpi. Ravno tako kot imaš ti željo nekaj analizirati oz. zahtevati podrobnosti, ima drugi željo zamenjati temo. Z vrtanjem in vztrajanjem za vsako ceno ne boš nikamor prišla, samo tečka boš postala.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ko ženska govori o nečem kar moškemu ne paše, je po njihovo tečna. Taki pač so. Včasih ugotoviš, da ob sebi potrebujejo lutko, ki ne govori
uf-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Tečne ste zato, ker ne znate nehat. To kar ženske imenujete konstruktivna debata, moški dojemamo kot tečnarjenje.
Primer 1: Načnete debato in poveste svoje mnenje. Potem mi povemo svoje mnenje, ki pa se ponavadi ne ujema z vašim. Potem postanete "tečne" in hočete stvari priti do dna. Dokler ne mislimo enako kot ve, ste tečne. Ko dosežete svoje, prenehate biti tečne in se počutite zmagoslavno. Mi pa si mislimo svoje
stupid-1.gif
.
Primer 2: Načnete debato in poveste svoje mnenje. Če se slučajno strinjamo z vami, je takoj ogenj v strehi. Po glavi se vam podi misel "Zakaj se strinja z mano? Ali me vara z drugo? Je mlajša od mene? Ali je zvečer domov povabil prijatelje in bodo gledali fuzbal, pili pivo, rigali in glasno komentirali tekmo? Se ga spet misli napiti? Bo kupil nov avto? in podobno". Če se strinjamo z vami, vrtate v nas in želie izvedeti, zakaj se strinjamo z vami. Če je strinjanje iskreno, čelite izvedeti naše razloge za strinjanje in s tem potrditev svojega mnenja. Suffer
bonk.gif

Tako da kakšne hude izbire nimamo. Vi bi se rade pogovarjale, mi pa bi radi samo MIR.
Verjetno to izhaja iz dobe pračloveka, ko je bil moški lovec in je moral biti tiho, drugače mu je plen ušel, ženske pa ste pazile na ogenj in otroke in neumorno čvekale, čvekale, čvekale,...

bounty

Pripravnik
3. sep 2007
44
0
6
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Dej ne siki!!

hysterical-1.gif
:rpfl:

Do sedaj vse tipe, ko sem jih slišal to rečt ženski, so bili vsi na iæ....
Če ti to reče....

Povej mi, skos se družiš in povem ti, kakšna si...
crazy1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Tečne ste zato, ker ne znate nehat. To kar ženske imenujete konstruktivna debata, moški dojemamo kot tečnarjenje.
Primer 1: Načnete debato in poveste svoje mnenje. Potem mi povemo svoje mnenje, ki pa se ponavadi ne ujema z vašim. Potem postanete "tečne" in hočete stvari priti do dna. Dokler ne mislimo enako kot ve, ste tečne. Ko dosežete svoje, prenehate biti tečne in se počutite zmagoslavno. Mi pa si mislimo svoje
stupid-1.gif
.
Primer 2: Načnete debato in poveste svoje mnenje. Če se slučajno strinjamo z vami, je takoj ogenj v strehi. Po glavi se vam podi misel "Zakaj se strinja z mano? Ali me vara z drugo? Je mlajša od mene? Ali je zvečer domov povabil prijatelje in bodo gledali fuzbal, pili pivo, rigali in glasno komentirali tekmo? Se ga spet misli napiti? Bo kupil nov avto? in podobno". Če se strinjamo z vami, vrtate v nas in želie izvedeti, zakaj se strinjamo z vami. Če je strinjanje iskreno, čelite izvedeti naše razloge za strinjanje in s tem potrditev svojega mnenja. Suffer
bonk.gif

Tako da kakšne hude izbire nimamo. Vi bi se rade pogovarjale, mi pa bi radi samo MIR.
Verjetno to izhaja iz dobe pračloveka, ko je bil moški lovec in je moral biti tiho, drugače mu je plen ušel, ženske pa ste pazile na ogenj in otroke in neumorno čvekale, čvekale, čvekale,...

tako je.
aplauz.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ne, mi rečemo 'a težiš, a??? kva je, kva, a težiš?'
hysterical-1.gif

@mitzy....se strinjam, da se tipom dostkrat ne da ukvarjat z razlago ali sploh razmišljanjem o nečem....ali pa ko ženkse vztrajajo pri nečem, kar naj bi moški naredil, ta pa pol reče, kaj si tečna, čeprav ve, da tist mora narest (recmo odnest smeti ven al pa kej..)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ja samo Ljubljančana hitro ločiš od iæ, ko se debata konča marš u tri pič..... mater......
Pol se jih tok ne smeje več.
hysterical-1.gif

Predana

Pripravnik
27. avg 2007
38
0
6
ksz...

To vprašanje se vedno postavi takrat, ko moški ne znajo več argumentirati določenih stvari in ker nočejo izpasti nevedneži oziroma loleki, enostavno žensko obtožijo, da je tečna. .smirk:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Predana pravi:
ksz...

To vprašanje se vedno postavi takrat, ko moški ne znajo več argumentirati določenih stvari in ker nočejo izpasti nevedneži oziroma loleki, enostavno žensko obtožijo, da je tečna. .smirk:

Ni res! To se zgodi takrat, ko se nam ne da več prerekati in bi radi mir. Največkrat se moški v takem trenutku umaknejo, ampak kaj ko morajo ženske takoj priti za njimi in kokodakati, ker mislijo da imajo prav in da so zmagale. Ne da se nam prerekati z vami, itak vam ne moremo dopovedati, da nimate prav.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
ksz..

"Tečna" ni nič v primerjavi s "histerična".
Vsaj po mojem mnenju - ker tečka je lahko celo ljubkovalen izraz, histerička pa ne (ali vsaj jaz ne vem zanj).

Moški pa rentači, renči, godrnja,...

Skratka - ne vidim nobene panike v tem izrazu.
grin1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik PNG pravi:

ne, mi rečemo 'a težiš, a??? kva je, kva, a težiš?'
hysterical-1.gif

...

Hehe ...
smile-1.gif

Ja, metroseksualci in copate rečejo "daj, ne bodi tečna/tečka, no ...", ta pravi dedci pa rečejo "daj, ne teži, no ...".
grin1.gif

P.S.: "Daj, ne sikaj ..." uporabljajo hinavci.
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:

Ja, metroseksualci in copate rečejo "daj, ne bodi tečna/tečka, no ...", ta pravi dedci pa rečejo "daj, ne teži, no ...".
grin1.gif

P.S.: "Daj, ne sikaj ..." uporabljajo hinavci.
grims-1.gif

In v katero kategorijo spadaš ti?
grims-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Na, zdej si pa me.
smile-1.gif

V zadnjo vsekakor ne, sicer pa odvisno od razpoloženja in situacije.
grin1.gif
Je pa sigurno še kakšna neomenjena skupina.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
nekega dne je skupina moških stala ob šanku priljubljenega lokala in si izmislila besedo "tečna", v povezavi z žensko...
ker je beseda lahka za zapomnit in nasploh kratka ipd.. jo je moška populacija "vzela za svojo", ko nimajo kaj bolj konstruktivnega za rečt na ženska vprašanja, mnenja ipd...

pa brez zamere.
smirk-1.gif