Tečna situacija

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pa zakaj ravno na uradni servis, a je avto novi?
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo na sliki se vidi, da je avto že bil šprican (mat črna) očitno kar na roko s sprejem.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
confused-1.gif

Ja?

Pa tudi če nebi bil, avto je potem ko je bil ruknjen/čohjen, skratka barvan, avtomacko manj vreden, ker bo čez kako leto
ko ga bom prodal prišel mulo z merilcem in mi bo na račun tega da je bil ruknjen zbijal ceno al pa sploh ne kupil.

Če pa maš zadevo poslikano kaj je blo, pol pa še lepo račun uradnega servisa, da so ga popravljali "profesinalci"
pa zgleda vseskupaj nekak bolj "zdravo".

Me zanima, če bi kdo ruknil tvoj avto, če bi ti pristal na lakiranje pod kozolcem, in če bi v mislih hebalmater povzorčitelju
ko bi avto nekoč prodajal in bi vsak zbijal ceno al pa se samo zahvalil za tvoj čas ob ogledu in se odpeljal...

Res je samo pleh, samo v končni fazi tut če je vse plačano in profesionalno popravljeno, ko bom prodajal me bo to stalo v
obliki popuščanja cene, zgubljanja kupcev v kolker nebom imel sreče in bo prišel amater, plačal in odpeljal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
to pa ni tebi podobno.
Sem prepričan da boš zadevo spravil skozi parking kombinacijo. kolega pa še ob 500 evrov spravil za strošek popravila.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pozanimaj se kdo lakira za selmar, ker ima avtoaktiv enega izmed top ličarjev na štajerskem (pa še kje okrog) in je mogoče bolje da ga pelješ k njim.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
confused-1.gif

Dokler večja garancija na lak/šprerjavenje, pač na uradnega.
Sicer pa: zakaj pa ne?

Tut mene zanima zakaj ne, mulo bo plačal isto, pa če barva Tone Novak al pa Selmar.

Ker dvomim da ima Selmar lastno kleparijo in ličarijo (no morda pa, ne vem)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi tisti, ki dela za Kolmaniča je precej dober (če se prav spomnim so rekli, da ima delavnico nekje proti Rušam). Trikrat sem imel kaj barvano na 206-tki in so bili vedno na koncu deli enake barve ter brez ''kapljic'' in smeti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ampak ti boš moral denar založiti, al bo un kr takoj skeširal, ko bo avto fertik?? ker če boš ti zalagal, veš, da ne bo nikoli denarja - če je tip res revež.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tudi tisti, ki dela za Kolmaniča je precej dober (če se prav spomnim so rekli, da ima delavnico nekje proti Rušam). Trikrat sem imel kaj barvano na 206-tki in so bili vedno na koncu deli enake barve ter brez ''kapljic'' in smeti.

Ta dela tudi za avtoaktiv ja.
zmaga.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ni revež, samo bedak ki je z e46 kupe pijan vozi naokoli.

torej je na sliki na prvi strani vendarle e46 in ne e90?