Tattoo

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.306
13
38
Ljubljana
že dolgo časa imam izbran motiv in se še vedno nism odloču h keremu tetovatorju bi šel
smile-1.gif
ima kdo kak predlog kje res delajo dobre stvari? LJ ali MB? ima kdo od vas kak tatu, mogoče kako slikco da se pohvali? :D

predvsem pa dobrodošli predlogi za kakega dobrega tetovatorja

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Art Murso - Igor v Ljutomerju.
Delal mi je en tattoo in enega popravil.

Priporočam

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
A mi lahko povesta, kdo odstranjuje tattoo-je v Lj-okolici. Jaz bi si dala odstraniti.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
že dolgo časa imam izbran motiv in se še vedno nism odloču h keremu tetovatorju bi šel
smile-1.gif
ima kdo kak predlog kje res delajo dobre stvari? LJ ali MB? ima kdo od vas kak tatu, mogoče kako slikco da se pohvali? :D

predvsem pa dobrodošli predlogi za kakega dobrega tetovatorja

Kak motiv pa maš? Črno-bel, barvast, oldschool, realistic.... To ej tud kr dobr vedit ko izbiraš tetoverja

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.306
13
38
Ljubljana
Tak bolj realistic face z napisom spodi... Joker face od heat leadgerja z nekim napisom k ima bolj globji pomen... Zdej vem da vsak tetovator ni dober z te face me zanima ce kakega poznate k obvlada
smile-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kakšen bo pa napis?
smile-1.gif

off: Zadnjič sem po radiu ujel da je odstranjevanje tattoo-jev ratalo večji biznis kot samo tetoviranje...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
A mi lahko povesta, kdo odstranjuje tattoo-je v Lj-okolici. Jaz bi si dala odstraniti.

A to bi zato odstranila, da bo prostor za "MILF" ?
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Kakšen bo pa napis?
smile-1.gif

off: Zadnjič sem po radiu ujel da je odstranjevanje tattoo-jev ratalo večji biznis kot samo tetoviranje...

logiš, ko folk pride k pameti... Zadnjič videl neko starko s popačenim metuljem na roki, šlampasto in grdo. Ubožica.

Nekak še razumem, da se ga napiješ ko krava, posledično izgubiš razum in se porišeš pa popirsaš sredi čela. Pa potem prileti moralni maček..Ampak da greš pa zavestno izbrat "faco jokerja pa globok napis", ki to cez leto ali dve ne bo več globok, je pa - neznam opisat.

komentiram zgolj kot zunanji opazovalec, ta da se ne sekirat.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
Tak bolj realistic face z napisom spodi... Joker face od heat leadgerja z nekim napisom k ima bolj globji pomen... Zdej vem da vsak tetovator ni dober z te face me zanima ce kakega poznate k obvlada
smile-1.gif

Če bi res res rad kvaliteto tega kar si opisal potem je Dejan idealen zate. Ni pa poceni je pa trenutno najboljši realistični tetovator v Sloveniji https://www.facebook.com/Tattoo.Dejan?ref=ts

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ne. Nobenega novega tattooja nočem!!
Si predstavljaš moje vnuke, ko bi bodo na starost planice menjali (če bom imela srečo...) in bodo vprašala, babi, kdaj si bila pa tako trapasta, da si se potetovirala??
To je edini razlog.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
naj uganem, na riti imaš bitch stamp, oziroma playbojevga zajca pod popkom. To so take epske.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Si predstavljaš moje vnuke, ko bi bodo na starost planice menjali (če bom imela srečo...) in bodo vprašala, babi, kdaj si bila pa tako trapasta, da si se potetovirala??
To je edini razlog.
na starost take tatuje itak dlake prerastejo
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
To je edini razlog.

Če te pa vnuk ali vnukinja pri previjanju plenic to vpraša pol pa je super napreden ali pa bo tvoj sin/hčerka nesposoben starš.
Sicer pa kar se mene tiče

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Zadnjič videl enega s celo porisano roko. Ne vem, kje je dobil službo, jaz ga ne bi vzel.

lystek

Pripravnik
19. sep 2010
79
0
6
Ker potetovirana roka pomeni, da ne ve delati? Ali pa, da je nesposoben? Ali pa, da ne ve nositi dolgih rokavov, če je na takem delovnem mestu, kjer dela z ljudmi? Kake mate eni.. Vse kar ni kot po navodilih mamic in župnikov in malo izstopa v pekel, kajne? Pa ne, nimam tatuja.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
O marija, saj nisi resen. Pri takšnem človeku, kot si sam, jaz niti ne bi hotel delati.

Ta, ki pa ima tattoo po celi roki, je pa sigurno pedofil in kriminalec. Sigurno.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
naj uganem, na riti imaš bitch stamp, oziroma playbojevga zajca pod popkom. To so take epske.

Ne J.N.A. z datumom, pa sidro ima na levi podlahti.