" Takle mamo "

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sloveniji dost teh privatnikov/podjetnikov, ki se ženijo s kelnarcami in ga nič ne moti, da ni glih pametna.

Seveda, logično. Zakaj? Zato ker so polni denarja in se takoj ve kdo bo nosil denar tudi v bodoče k hiši v kolikor zveza uspe in baba ma pač da je tiho ker nič bistvenega ne prispeva. In še nekaj, v redu je če je ženska izobražena (do neke mere), če pa je preveč pametna pa tudi ni vredu ker potem ti nazaj govori in argumentira stvari ki ti jih sicer ne bi v kolikor ne bi imela visoke izobrazbe. Zdaj pa ti razloži babi z magisterijem da si ob 11h zjutraj prišel domov ker ste se v lokalu zapili in da si telefon pozabo v kolegovem avtu zato se nisi mogo javi? Misija nemogoče, razen če direkt z darilom vletiš
hysterical-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ahh.. dej nehi no. Kot da smo v srednjem veku. Če se poročiš z "babo" se samo zato, ker so vsi prjatli poročeni in imajo dobre bejbe... pa nočš zaostajat. Brez veze. Če prideš ob enajstih zjutraj domov (predvidevam, da je bil odhod od doma prejšnji večer)
ne rabi imeti ženska magisterij, da te sprašuje kje si bil. Veš kaj, če te žena, punca... ne vpraša v takšnem primeru kje si bil, se počasi začni zavedati, da ji ni nič do tebe in je vsa vesela, da te ni. A za tipa, ki je v zvezi je pa normalno, da do enajstih visi za šankom al pa celo v kakšni drugi postli? Če jo imaš samo zato, da doma dobiš (ko zunaj ni nič) si slab macho.
(ps. ne mislim osebno na tebe)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Nisi dojel pointa kolega, ne pogovarjamo se zdaj tukaj kdo je kakšen od nas ampak hočem ti samo rečt da žensko ki je manj izobražena in odvisno od tebe (tudi finančno) pač lažje spalamudiš in obračaš kar pa ne pomeni da je nimaš rad. Meni gredo kar dlake po konci ko vidim določene zveze ko so določena pogajanja, kdo lahko kaj kupi, kdo gre kdaj ven in kaj mora zato nardit in podobno. Hvala, tega mi ni treba. Pa ne govorim da je treba met zdaj kelnarco z osnovno šolo ampak v principu je tako. Bolj bo pametna, bolj bo znala sama poskrbet zase, bolj te bo drkala v glavo. Saj takšne začnejo potem dostkrat razmišljat v smeri, "kaj vse si one zaslužijo ker so tako TOP in kaj vse njim ni treba prenašat"... Pa nisem s tem mislil nič slabega...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
se ne bi strinjal popolnoma. Bi prej rekel, da je to odvisno od karakterja. Poznam žensko, ki nimajo nobene izobrazbe in je.be moža v koren možganov. On pa neki izobražen. Tudi izobražene poznam.... (no sej vsi poznamo takšne primere) , pač hoče bit glavna in konec. Enake so tudi čisto OK, ki jim je skrb za družino na prvem mesto.... da se o stvareh najraje pogovorijo v mirnem tonu. In če sta dva pametna... ni hudič, da se ne bi zmenila. Začne se pa že pri začetku nekega pogovora. recimo: "Jaz hočem avto" ali "a bi kupila avto" , ali "rabiva drug/še eden avto". Potem pa pogovor....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Priden priden
priden.gif

PS:. Brez zamere, saj razmišljaš v pametni in pravi smeri ampak ko žal ni tako
zmaga.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ne vem kaj je za tebe v tem primeru šah?? In ne vem zdaj, kaj ni tako - po tvoje?? Da se s normalnim pogovorom ne da lepo skoz pridet?? O pa je tako. Če vsak hoče imeti svoj prav, ne bo šlo dolgo. Sam imam vso svobodo, ki je želim.
Mogoče mi boš pa dal prav, ko boš sam "ata"
nahrung002.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Jaz pa imam rad zahtevne ženske, ker zahtevna ženska tudi na nek način mene sili, da sem vedno boljši. Ob pohlevni ženski, ki jo total nadvladujem, se začnem zelo hitro dolgočasit.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja... samo ti nisi poln dnara kot kvazi podjetniki ki jih zgoraj omenjaš. Jaz ti samo projeciram njihov lifestyle...
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ne vem kaj je za tebe v tem primeru šah?? In ne vem zdaj, kaj ni tako - po tvoje?? Da se s normalnim pogovorom ne da lepo skoz pridet?? O pa je tako. Če vsak hoče imeti svoj prav, ne bo šlo dolgo. Sam imam vso svobodo, ki je želim.
nahrung002.gif

Glej, po domače in na kratko, če je "baba" fu*kjena se z njo ne moreš pogovarjat, to je dejstvo.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
če pa je preveč pametna pa tudi ni vredu ker potem ti nazaj govori in argumentira stvari ki ti jih sicer ne bi v kolikor ne bi imela visoke izobrazbe.

Če se ti zdita feedback in argumentacija negativni lastnosti in te previsoka inteligenca ogroža, je mogoče bolje, da nabaviš fikus ali psa.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Jaz pa imam rad zahtevne ženske, ker zahtevna ženska tudi na nek način mene sili, da sem vedno boljši.

Tako je tudi prav, ampak zalezovanje verjetno ni neka zavidanja vredna posledica.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
če pa je preveč pametna pa tudi ni vredu ker potem ti nazaj govori in argumentira stvari ki ti jih sicer ne bi v kolikor ne bi imela visoke izobrazbe.

Če se ti zdita feedback in argumentacija negativni lastnosti in te previsoka inteligenca ogroža, je mogoče bolje, da nabaviš fikus ali psa.

Saj veš kako je, časi so negotovi, dost dela, si živčn, zadnje kar rabiš je še baba ki te doma nažira
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
nahrung002.gif

Glej, po domače in na kratko, če je "baba" fu*kjena se z njo ne moreš pogovarjat, to je dejstvo.
.... fu*knjena je lahko s preveč al pa premal izobrazbe. Fant... izobrazba ni pogoj, da "baba " ni/je takšna kot si napisal.
Sicer pa, vsak je svoje sreče kovač.
cool-1.gif

v zgornjem tvojem postu pa vidim, da si zaradi "tvojega dela" živčen ti. Pol je pa "baba" tečna, če te vpraša , kje si bil, pa kje si hodil in ne gre takoj na hrbet, pa ne prnese piva...
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Zato je pa fikus v nekaterih primerih bolj primeren. Če moraš enemu človeku stvari 3x bolj na dolgo in široko razlagat kot drugemu, potem ne vem, po kakšnih kriterijih je prvi "zelo razgledan". Po mojih izkušnjah pa (res!) inteligentne veliko manj najedajo (v mojem primeru slučajno tudi tiste z višjo izobrazbo).

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Se strinjam, ženske ki so res res nerazgledane (npr. OŠ + kakšna 2 letna poklicna) so res težke in najedajo ampak ne govorim o takšnih. Pač govorim da je včasih fino da nima univerzitetne izobrazbe + magisterija
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Mislim kakšne imate, bistvo je da se imata dva rada, da sprejemata napakeda se znata pogovoriti, tudi ko pride do krize..... ne pa tako kot nekateri pišete. Upam da se nekateri tu zafrkavate.

Ja? Ne s ciganko, bi se ti spentljal z muslimanko, če bi se oba zatreskala?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
sodelavc bi ti poslal svojo, pa še pivo ti plača sam da mu jo odpelješ!!! Pa ne vem če ima OŠ končano. Pogoj je pa, da mu je ne vrneš!!!
Če je pa izobraženo u plafon v (recimo) kemiji, ji boš pa enako dolg razlagu kot uni, ki jo dobiš, kaj je "batzajla"
grin1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
To ni nikoli prav posebej fino. Kvečjemu je vseeno, najednica brez diplome ni nič bolj fajn od najednice z diplomo, vsaj meni ne.