Tajska masaža, kje dobra?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Kakšna je tradicionalna tajska masaža? Mam še en bon za pokoristit. Baje je pametno rečt, da si hrbteničar, čene te čisto polomijo.
wink-1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Tradicionalna tajska ni za vsakega, ker te res orng pregnetejo in nategnejo. ;-) Zna biti zelo boleče ko ven prideš, sproščujoče pa niti malo.
Jaz sem bila v Sabai in Thai. Sabai mi je bil bolj všeč. Thai tudi ni slab.

Nazadnje urejeno:

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Ja, glih to da te dobro pregnete, da imaš orng musklfibr. Samo vsem to ne paše imajo raje kaj bolj na relax.
Drugače pa s to masažo prav odpira 'blokade' po telesu, meni je fajn.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Tudi jaz bla na tradicionalni tajski v Atlantisu, mini Tajka ni bila popustljiva pri vozlih na hrbtu.
grin1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
A to si bila samo na masazi al so mel zraven se zelisca in olja, ker nevem a se splaca se slednje al ne.
Je pa to za mamo in ne deca.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Če ima mama težave s hrbtenico, tradicionalne ne priporočam, ker te bejba tudi obrača, močno gnete in lomi. Tradicionalna je 'na suho', lahko maš pa tud z dodatki, olji itd. mogoče so tiste bolj nežne. Bo kdo drug povedal.
Za sprostitev mogoče raje kakšno ne-tajsko masažo?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Mah sej je poanta masaze da te malo pregnete a ni? Tezav nima, sam pretepst je pa tud nerabijo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.309
1.927
113
Ena opcija ti je v BS 3 (Bežigrad..pritličje ene od stolpnic)....imena točno ne vem...imam pa čez Gon (Moja mat hodi redno tja) pa tudi jaz ko pač grem (1 x letno).

Zdajle bi rad kot darilo, greš tja, rezerviraš termin, plačaš, potem pa to osebo zgolj dostaviš na termin do tja.

Dela super, ambient...OK no..pri tajski masaži se meni zdi nepomemben, ker itak mižiš...ni pa slab ambient (važen je dober rezultat..ker tipček obvalda!)

(vzamem pa sam, ko pač grem povsem osnovno masažo, ker tisto je prava tajska masaža..vse ostalo je tak tak...veliko doplačaš da te potem malo z oljem namaže (kar te tako ali tako)).

ni pa to stvar za relaksacijo
evil.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.180
11.088
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Če ima mama težave s hrbtenico, tradicionalne ne priporočam, ker te bejba tudi obrača, močno gnete in lomi. Tradicionalna je 'na suho', lahko maš pa tud z dodatki, olji itd. mogoče so tiste bolj nežne. Bo kdo drug povedal.

Niso nič bolj nežne. Ravno tako te pretepejo.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Jaz sem bil zdaj ze kar dostikrat v Atlantisu na tajski z olji... Ne vem no, saj so te male tajke mocne, ni pa tako da bi imel muskelfiber ali da bi res bolelo. Super je! Ambient je lep, zatemnjen, dišeč, glasba igra..., ven pa prides cisto sproscen in z skodelico caja. LP

Floki

Guru
6. sep 2007
10.138
3.193
113
Mene je ena na tajskem tolk zlomila, da sem mislil da se nebom več skup sestavil. Ostalih 50 je bilo pa kar vredu.

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Če ima mama težave s hrbtenico, tradicionalne ne priporočam, ker te bejba tudi obrača, močno gnete in lomi. Tradicionalna masaža je 'na suho', lahko maš pa tud z dodatki, olji itd. mogoče so tiste bolj nežne. Bo kdo drug povedal.

Niso nič bolj nežne. Ravno tako te pretepejo.

Ej, sam res ne tajske masaže nikol več. Me je čist polomila, da se mi je zdel, da se mi ne bo nikol več uspel skupej sestavit. Naslednjič samo še na masažo z eteričnimi olji ali kaj podobnega, k je na izi.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
jaz sem na taskem probal in obicno masazo in masazo stopal pa je blo oboje super