Swinger

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz

svingal v pravem pomenu besede še nisem, bil sem pa udeležen v skupinskem seksu- grupnem po domače
smile-1.gif

je pa zaščita na prvem mestu jasno..

A v ritko si ga fasal?
rolleyes-1.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Mene so ze parkrat povabl, da bi sla swingat, sam zaenkrat se nism sla.
S tem namenom sem tut odprla temo, da vidim kaksne imate izkusne s tem.
Men je swinganje super zadeva, ce se znas soocat s tem. In ni trikrat za rect, da bom kdaj res sla probat.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Mene so ze parkrat povabl, da bi sla swingat, sam zaenkrat se nism sla.
S tem namenom sem tut odprla temo, da vidim kaksne imate izkusne s tem.
Men je swinganje super zadeva, ce se znas soocat s tem. In ni trikrat za rect, da bom kdaj res sla probat.

A več tvojih partnerjev te je povabl? Ker kokr je meni znano je svinganje to da prideš s svojim partnerjem in se pol menjavaš z drugimi pari.

Če so te pa povabl na grupiča, da bi te mal nabrisal, je pa druga zgodba...

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
"Swinging, sometimes referred to as the swinging lifestyle, is "non-monogamous sexual activity, treated much like any other social activity, that can be experienced as a couple."

"Swinging has been called wife swapping in the past, but this term has been criticized as androcentric and inaccurately describing the full range of sexual activities in which swingers may take part."

Vidiš tukaj se pa motiš. Razlika je med grupnim seksom in svinganjem. Pri svinganju sta udeležena oba partnerja in se izmenjujeta z drugim parom. Pri grupiču pa ni pomembno par nepar samo da se jebe... Svinganje je grupič za pare.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
* 60% of swingers said that swinging improved their relationship; 1.7% said swinging made their relationship less happy. Approximately 50% of those who rated their relationship "very happy" before becoming swingers maintained their relationship had become even happier.
* 90% of those with less happy relationships said swinging improved them.
* Almost 70% of swingers claimed to have no problem with controlling jealousy; approximately 25% admitted "I have difficulty controlling jealousy when swinging" as "somewhat true", while 6% said this was "yes, very much" true.
* Swingers rate themselves happier ("very happy": 59% of swingers compared to 32% of non-swingers) and their lives more "exciting" (76% of swingers compared to 54% of non-swingers) than non-swingers, by significantly large margins.

Raziskava gre swinganju v prid.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Morm priznat, da maš prav. Sem še mal prebral in so možni treesomi (se pravi en par + moški ali ženska).

KLIK

Nazadnje urejeno:

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Ja sej vem, da imam prav. Hehe. Vidim, da si se cizt zagrel, in si res poiskal vse potrebne
informacije, ki so za tiste, ki ga to zanima.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
To vedno naredim, ker skor ni stvari, ki me ne bi zanimala.
smile-1.gif
Pa še obzorja si širiš.

Nazadnje urejeno:

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Sej ce gres na swing ni nujno, da imas svojega partnerja, samo ceneje te pride.

V Avstriji imajo ženske,ki pridejo same, brez partnerja, BREZPLAČEN vstop, pa sploh ni pogoj, da so potem aktivne...

Mogoče je bolje, da prvič le gledajo, ali za pokušino kakšnemu samskemu revežu, ki je dal za vstopnino 60 ali 70 evrov sprehajajo kožico, dokler ne pljune... Jim bo zelo hvaležen...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Babsy, če meniš da ti bo kul probat te zadeve in si dovolj svobodomiselnega odprtega duha....pol ti priporočam da sprobaš
zmaga.gif

Če si pa komplikator na čustvenem področju in v vsem vidiš ljubezen, potem je pa to NO GO.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz

svingal v pravem pomenu besede še nisem, bil sem pa udeležen v skupinskem seksu- grupnem po domače
smile-1.gif

je pa zaščita na prvem mestu jasno..

A v ritko si ga fasal?
rolleyes-1.gif
ja..pa samo zato, ker si ti bil zraven..do takrat nisem vedel, da imaš takšna nagnjenja..
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Swinganje ne hvala
ne-ne-1.gif

Ni to zame, sm preveč občutljiva dušica...Sej vsak dela, kar mu paše ane, ampak men se to ne zdi ravno neki vsakdanjega, pa rečte kar hočete... Ali, da povem z drugimi besedami -ne razumem ljudi, ki to delajo (ker sem pač sama taka da se tega res ne bi mogla it) jih pa ne obsojam da kaj delajo narobe.
Če bi se vprašala, kaj bi raje videla - da me tip vara ali da swinga? Hmmm.. Ne bi znala povedat.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
swinganje v AT kjer plača� 35 � je isto kot da gre� v kurbnhaus. V bistvu je slednje �e bolje, ker sam izbira� kaj bi, in una ki ji placas nema pravo glasanje.

Ce si par isce par nakljucno po ljubljasnkih stolpnicah je itak bolan v glavo.

Pogojno bi �lo da ima� kolega ki ima hudo babo, pa da obstaja pri vseh privlačnost... ampak nekako si ne znam predstavljat... očitno mora� biti malo lahkega, nezahtevnega tipa, pa gre.
wink-1.gif

Tvoj problem je da živiš v škatli. Dol zaprti škatli.

swinganje v AT se plača 35€. Sow what, zakaj je ze to zdaj kot da bi sel na kurbo,
torej ko gres v klub das 5€ za stopnino, in zahaklas eno mačko za onenight, si potemtakem tut
sel na kurbop ker si plačali vstopnino tako v AT.

Ti plačaš vstopnino bolj kot kak hotel, ker pač koristiš sobe, tuš, ipd...

Nevem zakaj bi mogli swinganje obosjat, če pa pravih kurb noben ne obsoja.

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Jaz mislim, da so fantje pač ocenili, da jo bodo lahko nažgali...jebat ga, tudi take punce so....
wink-1.gif